Kundservicemedarbetare- Danska


Arbetsgivare: Online Fulfillment Sverige AB
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2018-07-10

Tjänsten innebär service och merförsäljning via inkommande samtal och mail från våra uppdragsgivares befintliga och nya kunder. Vår 20åriga branscherfarenhet har inneburit att vi i dagsläget arbetar med flertalet stora och välkända varumärken/uppdragsgivare. Det innebär att det finns möjlighet till variation i vilka varumärken/uppdragsgivare du arbetar för.

Vårt mål är att våra medarbetare skall utvecklas och med tiden klara av svårare och mer komplexa typer av kundserviceuppdrag. Det finns därmed stora utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan att växa med oss. Vi värdesätter alltid hög kvalité i våra samtal med kunder och vi ser därför att du är en person som alltid tänker på kundens bästa!

Vårt lönesystem gör det möjligt för dig att påverka din lön genom ett provisionssystem, samtidigt som du har en trygghet genom en garantilön enligt kollektivavtal med Unionen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ansvarsfull och brinner för att göra våra kunder nöjda i alla lägen. Vi vill att du är målinriktad och att du är positiv till mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde.

Vi ser det som ett plus om du är aktiv inom en idrott eller att du har en kreativ sida i form av konst, musik eller teater. Har du dessutom tidigare ledarskapserfarenheter och vågar ta för dig i sociala sammanhang är det meriterade för tjänsten.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du

- Fyllt 18 år
- Flytandedanska i tal samt gärna i skrift
- Flytande svenska i tal och skrift
- Har gymnasiekompetens, meriterade om du innehar universitetsstudier
- Har tidigare någon form av arbetslivserfarenhet (behöver inte vara från kundservicebranschen). Även sommarjobb etc. går under tidigare erfarenhet.
- Meriterande om du har erfarenhet av kundservice eller sälj eller från försäkringsbranschen.
- Kan jobba minst 75% eller30 timmar per vecka

Det absolut viktigaste för oss är vem du är som person och att du är nyfiken och villig att lära dig nya saker! Vi har kollektivavtal genom Unionen och är självfallet medlemmar i branschorganisationen Kontakta. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Skiffervägen 10, Lund
Online Fulfillment Sverige AB
Skiffervägen 10
22478 LundEscape Room Stockholm