Pianolärare


Arbetsgivare: Andreassons Musik & Data AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-09-11

Du bör ha musikutbildning på nivån folkhögskola eller motsvarande och helst några års erfarenhet av undervisning. Om du även har erfarenhet av professionellt musicerande är det ett plus.Pianoundervisning eftermiddag- kvällstid två vardagar i veckan, torsdag och fredag, och eventuellt någon helgdag. Antal elever per dag kan variera mellan fem till tio st, som du undervisar i 25 minuters– lektioner, delvis utefter ditt eget önskemål.

Nivån på eleverna är från nybörjare till de som spelat några år, i blandade åldrar, barn, ungdomar som vuxna.

Andreasson musik har bedrivit musikskola parallellt med vår musikaffär sedan starten 1949. För oss är det viktigt att förse de som är intresserade inte bara med verktyg utan också med kunskap för att kunna förverkliga sin kreativitet.

Vår musikskola finner du i anslutning till vår butik på Odinsgatan 9 i Göteborg där vi erbjuder enskild undervisning i ett flertal olika instrument från nybörjarnivå och uppåt.

Om anställningsvillkor

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Bert Andreasson, VD, Telefonnummer: 031-711 47 11
bert@andreassonmusik.se
Kerstin Widner, koordinator Andreasson musikskola
kerstin@andreassonmusik.se
Odinsgatan 9
Andreassons Musik & Data AB
Odinsgatan 9
41103 Göteborg
För ansökan, skicka ett mail med en kort presentation samt eventuellt CV till musikskola@andreassonmusik.se och skicka med telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort.
Ange referens PianolärareEscape Room Stockholm