Fastighetsskötare


Arbetsgivare: KIRUNABOSTÄDER AKTIEBOLAG
Arbetsort: Kiruna
Publiceringdatum: 2018-09-16

Vi söker dig som arbetat som fastighetsskötare eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och har även lätt för lagarbete. Kunskaper och utbildning av något slag inom fastighetsförvaltning är önskvärt. Kunskaper inom VVS, ventilation, bygg samt styr och regler är meriterande. Du har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Flerspråkighet är meriterande.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du har en positiv attityd och är praktiskt lagd. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att arbeta på vår fastighetsavdelning för bostäder och lokaler, som består av en fastighetschef, kvartersvärdar, fastighetsskötare, kombitjänster och reparatörer.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
- Ansvara för den dagliga driften och den inre och yttre skötseln av tilldelade fastigheter.
- Arbeta med tillsyn och skötsel i och runt fastigheterna genom rondering, felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna.
Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 130 anställda.

Arbetsklimatet på Kirunabostäder färgas av en ledning som gillar samverkan och högt i tak. För oss är det viktigt med en god hälsa, att alla medarbetare mår bra och har balans mellan jobb och fritid. Kirunabostäder erbjuder flera fina förmåner bland annat fri träning med möjlighet att träna gratis på flertalet anläggningar.

Arbetslivserfarenhet

Fastighetsskötare / Fastighetsarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet
Fastighetstekniker / Drifttekniker, fastighet: Mindre än 1 års erfarenhet
Mikael Fors, Fastighetschef, Telefonnummer: 0980-756 92
mikael.fors@kirunabostader.se
Anette Johansson, Mobilnummer: 070-618 08 34
anette.johansson@kirunabostader.se
Gamla Brandstationen, Gruvvägen 3
KIRUNABOSTÄDER AKTIEBOLAG
-
98185 KIRUNA
Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och meritförteckning senast 2018-10-14 till Kiruna kommun, Dokumenthanteringen, 981 85 Kiruna, eller via mail till diabas@kiruna.se.
Ange referens FastighetsskötareEscape Room Stockholm