Nattsjuksköterska till allmänpsykiatrisk Avdelning 1 Haninge


Arbetsgivare: Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-09-18

Psykiatri Södra Stockholm är en utvecklingsfokuserad klinik belägen med sina 20 enheter i södra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till vuxna. Vi betonar tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram och satsar ambitiöst på fortsatt utvecklingsarbete i områdena patientsäkerhet, personcentrering, processer och naturligtvis personalen. Vi är ca 700 engagerade och stolta medarbetare som vill kunna erbjuda våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Avdelning 1 Haninge
Du kommer att arbeta på vår allmänpsykiatriska heldynsvårdsavdelning 1 i Haninge som delar administrativa lokaler med avdelning 2. På psykiatrisk avdelning 1 Haninge finns 14 vårdplatser och ligger naturskönt beläget i Haninge med närhet till Handens centrum. På enheten får du möta patienter med många olika typer av allmänpsykiatrisk ohälsa och därmed olika behov av vård och behandling. För att säkerställa kvalitet och jämlik vård vägleds insatserna till patienten av diagnosspecifika vårdprocesskartor som anpassas utifrån patientens individuella behov. På avdelningen arbetar skötare, sjuksköterskor, kurator, fysioterapeut, psykolog, medicinsk sekreterare och läkare tillsammans.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på natten tar du hand om den psykiatriska och somatiska omvårdnaden hos patienterna och verkar för ett stabilt sömnmönster. Du arbetar med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i form av medicin utdelning och dokumentation i TakeCare. Under nattetid har du rollen som arbetsledare och får förmånen att arbeta med duktiga sjuksköterskekollegor samt tillsammans med en oerhört kompetent skötargrupp.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i psykiatri. Erfarenhet av psykiatri och beroendevård är meriterande. Det finns goda möjligheter till dig som är leg sjuksköterska att få vidareutbildningen till specialistsjuksköterska i psykiatri betald under anställningen hos oss.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som person är trygg och stabil i din roll som sjuksköterska. Du har en god förmåga att möta människor i väldigt skiftande mående och i olika situationer. Du känner dig bekväm med att ha en arbetsledande funktion. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi är måna om att du ska känna dig välkommen och trivas hos oss och erbjuder dig en gedigen introduktion

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid natt, start enligt överenskommelse.

Övrig information
Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.
Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.

Kompetenser

• Legitimation som sjuksköterska
• Psykiatri

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Heltid, natt
Tillsvidareanställd
Lena Martell, Telefonnummer: 076 137 22 54
Anna marias väg 8
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Anna marias väg 8
13637 StockholmEscape Room Stockholm