Serviceinriktad ekonom sökes!


Arbetsgivare: SJR
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-09-19

Är du en nyutexaminerad ekonom som gillar att ge service? Brinner du för att hjälpa kunderna på bästa sätt? Då kan rollen hos vår kund vara din nästa tjänst! Här välkomnas du i en grupp som arbetar med kundtjänst över telefon och ert mål är att ge kunderna bästa möjliga service!

I rollen inom kundtjänst kommer du hjälpa både privatpersoner och företagskunder med deras frågor. Frågorna kommer framförallt in via telefon där du hjälper kunder löpande under din arbetsdag. En del frågor kan även komma in via mail och chatt. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 12 månader med god chans till förlängning hos vår kund som sitter i fina lokaler centralt i Stockholm. Kunden är verksam inom bilfinansiering och gruppen du kommer tillhöra består av ca 15 personer. Du kommer arbeta med frågor kring bland annat avtal, räntor, uppsägningar samt överlåtelsehanteringar.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som nyligen tagit examen inom ekonomi från universitet/högskola. För att trivas i rollen hos vår kund tror vi att du brinner för att ge service och du vill alltid överträffa kundernas förväntningar. Du får gärna ha haft ett serviceinriktat arbete tidigare. Du talar flytande svenska och engelska.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på heltid där vi hoppas att du kan starta omgående. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Kompetenser

• Kundtjänst

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Alexandra Koblet Olsson
alexandra.kobletolsson@sjr.se
Humlegårdsgatan 20, Stockholm
SJR
Humlegårdsgatan 20
11446 StockholmEscape Room Stockholm