Personlig assistent till man i Karlstad!


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Karlstad
Publiceringdatum: 2018-09-26

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Du kommer att få arbeta med en man som efter en stroke har blivit rullstolsburen. Arbetet är förlagt i kundens hem i Karlstad och du kommer att hjälpa honom i hans vardag med exempelvis hushållssysslor, personlig omvårdnad samt följa med på olika aktiviteter.

Vi söker dig som:

Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Du som söker får gärna ha erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent tidigare. Är du undersköterska är detta ett plus men personlig lämplighet är viktigast.
För att lyckas i rollen som personlig assistent hos vår kund så tror vi att du är lyhörd, har en positiv inställning, är självständig, vågar ta initiativ samt har lätt till skratt.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.Arbetstid/varaktighet: Tjänsten är som timvikarie vid behov.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Om lön

Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enl kollektivavtal

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Hadar Grudes gata 1
Humana Assistans AB
Hadar Grudes gata 1
65226 KarlstadEscape Room Stockholm