Extrajobb som truckförare


Arbetsgivare: OnepartnerGroup Sydost AB
Arbetsort: Växjö
Publiceringdatum: 2018-09-26

Är du en kvällspigg person och söker ett jobb att kombinera med studier eller deltidsjobb? Då kan du fortsätta läsa!

Just nu söker OnePartnerGroup för kundsräkning terminalsarbetare med truckkort för omgående start på en postterminal strax utanför Växjö. Arbetet är förlagd måndag-onsdag 14–22 och du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt på en paketterminal där din huvudsakliga arbetsuppgift är att lossa och lasta inkommande/utgående lastbilar med hjälp av truck.
Du ansvarar för att se till att paketen som inkommer med lastbilarna kan ta sig genom terminalen på ett smidigt sätt och sedan kan åka vidare ut mot rätt destination.

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av studier, bra lön och såklart goa kollegor!


Din profil
Vi söker dig som redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Kanske arbetar du skift eller på deltid och söker mer timmar? Eller studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba sent på kvällen?

KRAV
Studier eller deltidsarbete på minst 50%
Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
Kan arbeta tiderna som är utsatta ovan.

Vi söker en person som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Du är inte rädd för att ta i när det behövs och har ett öga för att se vart detta ska ske. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vi ser att du kan hålla ett bra tempo uppe då arbetsbelastningen kan variera beroende på inflöde.
Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se


Kompetenser

• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Truckförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid 50%
Visstid, 3-6 månader
Storgatan 30
OnepartnerGroup Sydost AB
Storgatan 30
35231 Växjö
Ange referens 8051Escape Room Stockholm