Tandsköterska till Folktandvården Sundbyberg


Arbetsgivare: Folktandvården
Arbetsort: Sundbyberg
Publiceringdatum: 2018-09-28

Vi söker dig som är tandsköterska!

Kliniken som är mycket populär bland kunderna, ligger i centrala Sundbyberg, beläget i det nyrenoverade området Signalfabriken med mycket goda trafikförbindelser i direkt anslutning. Kliniken som startade i december 2013 fortsätter att expandera och växa och därför söker vi just dig!

Vi erbjuder
dig ett omväxlande arbete som tandsköterska. Du kommer att arbeta på en klinik med mycket trevliga och kompetenta arbetskamrater där du har stora möjligheter att vara med och påverka vår verksamhets fortsatta utveckling. Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter som assistans, sterilarbete, eget patientarbete och ansvarsområden. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och kliniken, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket.

Vi söker
Dig som har en avslutad tandsköterskeutbildning och/eller vill ha en ny utmaning. Du får gärna vara erfaren men även du som är nyexaminerad är intressant. Du drivs av ett engagemang och en stolthet för din yrkesroll och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Assistans är den huvudsakliga arbetsuppgiften. Du har lätt för att kommunicera och kan arbeta både självständigt och i team, med kundens bästa i fokus. För att passa hos oss är det viktigt att du som person är lättsam, flexibel, lösningsorienterad och tycker om att samarbeta. Att ha nära till skratt och viljan att hjälpa en patient eller kollega värderas högt! Du delar våra värderingar och känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är
En tillsvidareanställning på heltid/deltid. Provanställning kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor?
Kontakta gärna klinikchef Åsa Bergh, tel. 08- 123 153 50 eller arbetsledare Anneli Nilsson. Kontaktperson för Vision är Annica Dovander 08-123 152 36.

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-21.

Arbetslivserfarenhet

Tandsköterska: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

-
-
Åsa Bergh, Telefonnummer: 08-12315350
Sundbybergs torg 1 J
Folktandvården
Sundbybergs torg 1 J
17267 StockholmEscape Room Stockholm