Personlig assistent


Arbetsgivare: Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Arbetsort: Kalmar
Publiceringdatum: 2018-10-01

Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar!
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.


Är du en ansvarsfull och engagerad person med god erfarenhet av att arbeta som personlig assistent?
Om kunden
En trevlig och glad kille på 20år som är rullstolsburen. Tycker om idrott, matlagning och teknik.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kille 20-30år, rökfri och ingen hundallergi.
Som assistent förväntas du följa med kunden på det han önskar göra, både i hemmet och på hans arbetsplats. Du ska vara lyhörd, ha ett sinne för ordning och reda, trygg i dig själv och ha glimten i ögat. Kunden behöver hjälp med förflyttningar, på och avklädning, handräckning och ibland vägleda och planera dagen.
Din bakgrund
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg. Undersköterskeutbildning ses som meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Om anställningen
Så länge assistansuppdraget varar, Ca: 93%.
Mer detaljer om tjänsten berättar vi vid intervjutillfälle.
Innan eventuell anställning görs ett utdrag ur belastningsregistret.
Arbetstiden är på vardagar med varierande längd på passet: 7.30-18.00, 7.30-12.00 och 7.30-14.00. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.
Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?Om anställningsvillkor

Anslutna til KFO.
Brandstationsgatan 2 Ölands
Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Brandstationsgatan
38631 Färjestaden
Sök tjänsten via vår hemsida. Rekryteringen sker löpande. https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb Eller maila CV samt PB till elin@assistanspoolen.se
Ange referens 136Escape Room Stockholm