Ansvarig för måltidslösningar


Arbetsgivare: Bessmanet Livs AB / ICA SUPERMARKET Stop
Arbetsort: Täby
Publiceringdatum: 2018-10-04

ICA Stop, även kallad Stoppen, tillhör profilen Supermarket och ligger belägen intill E18 Norrtäljevägen i Täby. Butiken har en säljyta på 2000 m2, 100 anställda och en bruttoomsättning på 220 miljoner kronor, vilket gör butiken till en av landets största ICA Supermarket. ICA Stop ingår tillsammans med ICA Kvantum Arninge i Bessmanet Livs AB.

ICA Stop är en av Stockholms finaste butiker med inriktning på färskvaror och service. Vi arbetar hela tiden aktivt för att utveckla både vår butik och våra medarbetare. Vi vill gärna ligga i framkant och vara först med det mesta. Hos oss är det högt till tak och ingenting är omöjligt.

Vi på ICA Stop söker nu en driven person med gediget intresse för mat som vill ansvara och utveckla vår färdigmatsavdelning. Disken med måltidslösningar ligger i ett spännande skede med utveckling av både sortiment och utbud där vi gärna ser att du kan vara med och påverka.

Vi söker dig som har ett gediget intresse för mat, gärna med kockbakgrund. Du har fokus på mat och livsmedel med hög kvalité och följer trender och utvecklingen i branschen. Vi ser gärna att du är estetiskt lagd och bra på att jobba med exponeringar. Du har förmågan att inspirera och är inte rädd för att testa nya saker. Du bör även ha erfarenhet av livsmedelshantering i butik eller restaurang.

Du känner dig trygg i din roll, har förmågan att prioritera och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är kreativ, har ett högt service- och kvalitetstänkande, är stresstålig och håller ordning och reda runt omkring dig. Som person är du glad, social, har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i team.

Det är ett krav att du talar flytande svenska då du kommunicera med kunder, medarbetare och leverantörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning, främst dagtid vardagar samt varannan helg. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
BERGTORPSVÄGEN 43 B
Bessmanet Livs AB / ICA SUPERMARKET Stop

Escape Room Stockholm