AUTOMATIONSKUNNIG TEKNIKER


Arbetsgivare: KNAPP AB
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2018-10-08

Vi har de senaste två åren rekryterat många tekniker till Elgiganten.

Vi växer så det knakar! Nu har en av våra medarbetare fått nya möjligheter inom KNAPP och vi söker därför omgående hans ersättare.

Vill du arbeta med världsledande teknik på Elgigantens toppmoderna centrallager i Jönköping kan detta vara den perfekta möjligheten för dig. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

- Avhjälpa akuta fel för att säkerställa leveranser till Elgigantens kunder
- Optimera och utveckla maskinutrustningen
- Vara behjälplig vid installation av ny modern utrustning
- Kontakt med produktion och interna kunder så att rätt prioriteringar görs
- Haverirapporter och skiftloggar
- Vara uppdaterad och följa direktiv avseende hälsa, miljö och säkerhet
- Vara behjälplig avseende allmänna göromål på avdelningen

Tjänsten är på heltid med placering hos vår kund Elgiganten (centrallagret i Torsvik). Du ingår i ett team om 11 personer och rapporterar till vår platschef. Arbetet innebär skiftgång (2 veckor på dagtid och var 3:e vecka på kvällstid).

Kvalifikationer och personlighet

Du har gymnasiekompetens och god kunskap inom mekanik, elektronik eller automation. Du har minst 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet och du behärskar MS Office väl samt talar och skriver både svenska och engelska utan svårighet. Körkort (B) är ett krav.

Som person är du både lagspelare, flexibel och självgående. Vidare är du engagerad, effektiv och gillar att lösa problem. Du förstår vikten av att bygga goda relationer med kunder och kollegor.

Vi välkomnar mångfald bland profilerna och för en jämnare könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett fantastiskt trevligt team med god stämning och härliga kollegor. Hos oss får du dessutom möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom området och vi erbjuder utbildning och goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504. Vi arbetar med urvalet löpande! Välkommen med din ansökan!

Du ansöker om tjänsten genom denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:218176/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 130 anställda och omsätter ca 350 miljoner kronor. Koncernen har ca 3600 anställda och en omsättning på ca 800 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den europeiska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.com och www.youtube.com

Kompetenser

• Mekanik
• Automationsteknik
• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Underhållsmekaniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: .
tillsvidareanställning
Helena Heijmink, Telefonnummer: 0705-540 342
Helena Fransson, Telefonnummer: 0705-540 504
Ji-te Gatan 7
KNAPP AB
Ji-te Gatan 7
26538 Åstorp
Ange referens 2018/27Escape Room Stockholm