Lärare i årskurs 4-6, Ellös Skola


Arbetsgivare: Orust Kommun
Arbetsort: Orust
Publiceringdatum: 2018-10-11

Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Ellös Skola är en F-6 skola i centrala Ellös. Skolan ligger naturskönt med havet på promenadavstånd. Vi har generösa utrymmen och en stor skolgård. Under nästa läsår kommer vi att flytta in i fräscha, nyrenoverade lokaler med en fantastisk utsikt över Ellösfjorden.

På Ellös Skola har personalen fortbildats i NPF och vi arbetar med lågaffektivt bemötande inspirerat av Bo Hejlskovs tankar.

Vi har en elevhälsa med stort engagemang som består av två specialpedagoger samt skolsköterska och kurator. Skolpsykolog finns tillgänglig för handledning och utredningar. Vi har hög personaltäthet och ett positivt arbetsklimat. Skolan driver flera projekt såsom t ex Äventyrspedagogik och ASL(Att Skriva sig till Läsning). Vi har ett nära samarbete med biblioteket där skolbibliotekarie finns tillgänglig, kommunens biblioteksfilial ligger inne i skolan.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är förlagd i klass 4 där du arbetar som mentor tillsammans med en rutinerad kollega. Tillträdesdag 190107.

Om dig
Din profil:

* Du är utbildad lärare.

* Du är en trygg ledare i klassrummet och en duktig lagspelare i arbetslaget.

* Du är flexibel och har kunskap om hur man strukturerar skoldagen utifrån barnets behov.

* Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare.

* Du har goda ämneskunskaper och du är initiativrik .

* Du har vilja och förmåga att utveckla och stärka barnets förmågor.

Övrigt
För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


KontaktpersonPer Östenberg

0304-334146

per.ostenberg@orust.se
Fackliga kontakter nås via växeln

0304-33 40 00

Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kompetenser

• Lärarexamen

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Ellösvägen 1
Orust Kommun
Ellösvägen 1
47431 EllösEscape Room Stockholm