Pedagog till Ljuraskolan


Arbetsgivare: Norrköpings kommun
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2018-10-11

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Ljuraskolan omfattas idag av flera olika verksamheter. Vi arbetar målmedvetet med att integrera och öka samarbetet mellan de olika verksamheterna; skola F-6, fritidshem och grundsärskola.

På enheten finns cirka 320 elever och cirka 60 medarbetare.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att arbeta som pedagog med elever i behov av särskilt stöd både i mindre grupp men också delvis i klass.

Handledning och stöd får du av vår duktiga specialpedagog och speciallärare som har ett särskilt övergripande ansvar för eleverna som omfattas av detta stöd.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är utbildad lärare eller fritidspedagog/lärare i fritidshem och som tycker om att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Elever som behöver stödet både socialt och i sin kunskapsutveckling.

Som person är du positiv, engagerad och nyfiken. Du arbetar bra tillsammans med andra men kan också arbeta självständigt. Eleverna behöver hjälp både när de är i klass och när de arbetar enskilt eller i en mindre grupp. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med erfarna och kompetenta kollegor.

Du är flexibel samt har ett förhållningssätt som präglas av lyhördhet där du ser alla elevers möjligheter till utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där det krävs att du är stabil, tydlig, konsekvent och stresstålig.

MER INFORMATON OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. För mer information kontakta någon av rektorerna Christine Carlfjord, 0730-20 12 61 eller Susanne Petersson, 0730-20 14 33.

Du är välkommen med din ansökan till oss, senast 24 oktober.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om lön

Lön enligt avtal

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Albrektsvägen 29-31
Norrköpings kommun
Albrektsvägen 29-31
60350 NorrköpingEscape Room Stockholm