Verkstadsmekaniker sökes!


Arbetsgivare: Söder & Co Göteborg AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-11-07

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
För kunds räkning söker vi nu en verkstadsmekaniker till deras produktionsanläggning i Göteborg. Vår kund är en ledande leverantör av reparations-och underhållstjänster. Med verkstäder runt om i Sverige så väl som i Norge erbjuder företaget snabb och effektiv service så väl som underhåll av godsvagnar. Du kommer främst arbeta dagtid men kväll kan också förekomma.


Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som mekaniker kommer du att reparera, felsöka samt arbeta med förebyggande underhåll av tågvagnar och hjul. I det dagliga arbetet förekommer flera olika moment bland annat svetsning, reparation och truckkörning. Dokumenterad erfarenhet av verkstadsarbete är krav. Arbetsuppgifterna kommer variera mycket då kundernas tågvagnar är av stor variation.


Din profil
Rollen passar dig som är ansvarstagande, noggrann och driven. Du har ett problemlösande förhållningssätt och har god verktygsvana. Du kan svenska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har god arbetslivserfarenhet som tågmekaniker, lastbilsmekaniker alternativt reparatör av större entreprenadmaskiner men är du nyutbildad på området och hungrig på att lära kan även det vara av intresse. Uppdraget är en hyrrekrytering, det vill säga att anställning kan gå över till kunden efter en period.
Ansök genom din profil på www.soderco.se. Urval sker löpande, så se till att söka redan idag! Notera att vi inte hanterar ansökningar via mail eller post.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader
Johan På Gårdas gata 5A
Söder & Co Göteborg AB
Johan På Gårdas gata 5A
41250 Göteborg
Ange referens 2550Escape Room Stockholm