Ekonomiadministratör hos Ingenjörsfirman Geotech


Arbetsgivare: Adecco Sweden AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-11-12

Är du en erfaren ekonom som har god kunskap inom löpande bokföring /redovisning och vill jobba nära den egna verksamheten? Vill du också få möjlighet att arbeta i en spännande industrimiljö inom tillverkning och utveckling av geoteknik? Läs mer om tjänsten som Ekonomiadministratör hos Ingenjörsfirman Geotech i Sisjön, Göteborg!

Om tjänsten
Som Ekonomiadministratör kommer du att vara del av ett team om tre kollegor som tillsammans ansvarar för ekonomi- och administrationsarbetet inom bolaget. Gruppen är till stor del självstyrande på så vis att de självständigt fördelar arbetsuppgifter sinsemellan och täcker upp för varandra när det behövs. Du kommer att rapportera till Vice VD.

Teamet ansvarar primärt för löpande ekonomiarbete, lönehantering och tidsredovisning likväl som posthantering och telefoni med ansvar för att hantera och vara behjälplig i kundärenden.

I din roll som Ekonomiadministratör kommer du huvudsakligen att ansvara för:
- Ta emot, kontrollera och dokumentera ordererkännande från leverantörer
- Hantera leverantörsfakturor och bevaka attest
- Leverantörsreskontra
- Skapa betalningsförslag för leverantörer samt hantera eventuella påminnelser på sena leverantörsbetalningar
- Vid behov, hantera inköp efter inköpsförslag
- Ta fram underlag till lönearbetet vilket inkluderar att stämma av och administrera närvarohantering för all personal
- Supporta organisationen med rapporter och analysarbete

Andra arbetsuppgifter kan innefatta export- och importhantering samt att stödja logistikpersonalen vid inventering, registrering och avstämning. Du kommer även ta ansvar för övrigt administrationsarbete som är vanligt förekommande på ett kontor.

Vidare kan du komma att vara behjälplig i andra delar av den löpande bokföringen så som kundreskontra, skatt och moms likväl som vid bokslutsarbete.

Om dig
Vi söker dig som har studerat ekonomi alternativt har likvärdiga arbetslivserfarenheter. Du har en mycket god förståelse för ekonomiarbete, med dokumenterad erfarenhet av löpande bokföring och gärna redovisning. Tidigare erfarenhet av löneadministration är högt meriterande. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta på ett medelstort bolag i en kundorienterad och industrinära miljö. Vidare har du goda datorkunskaper, är van vid att använda affärssystem och Excel som verktyg såväl som i ditt analys- och rapportarbete. Då bolaget kommer att implementera Monitor så ser vi gärna att du har kunskap i systemet. Svenska språket hanterar du obehindrat i tal såväl som skrift och du är även bekväm med att använda engelska i arbetet.

Som person har du en positiv inställning, är serviceminded och har ett flexibelt arbetssätt. Du trivs med att arbeta i en kundorienterad miljö, vilket också innebär att ta ansvar för att vara behjälplig mot både interna och externa kunder. Med din erfarenhet inom ekonomi så ser vi att du är självständig i din roll med förmågan att driva arbetet framåt och vi ser gärna att du bidrar till utvecklingen av arbetssätt och rutiner. Vidare är du noggrann och ordningsam samtidigt som du har en god förmåga att se till helheten och prioriterar väl därefter.

Viktigt för tjänsten är:
- Mycket god erfarenhet av ekonomiarbete och löpande bokföring/redovisning
- Erfarenhet av löneadministration är högt meriterande
- Att du hanterar svenska språket obehindrat i tal såväl som skrift
- Att du trivs i en familjär och industrinära arbetsmiljö och har ett flexibelt arbetssätt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Ingenjörsfirman Geotech AB
Ingenjörsfirman Geotech grundades 1970 och tillsammans med sina kunder har de hjälpt till att utveckla den svenska fältgeotekniken. Verksamheten utvecklar, tillverkar och säljer geoteknisk fältutrustning så som borriggar, CPT och PVT-mätare vinginstrument. De utför också service och kalibrering av borrbandvagnar och mätutrustningar.

Ingenjörsfirman Geotech är ett familjeägt bolag med ett 40-tal medarbetare. De är belägna i Sisjön och Mölndal. I Sisjön ligger deras kontorslokal, fabrik samt ett av deras lager och i Balltorp ligger delar av produktionen samt det större lagret.

Om anställningen
Geotech har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och därmed sker rekryteringsarbetet löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson via 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiadministratör, Ekonomiassistent, Ekonom, Löneadministratör, Fältgeoteknik, Göteborg, Sisjön, Monitor, Ingenjörsfirman Geotech, Adecco

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Caroline Carlsson, Telefonnummer: 031-725 45 39
Östra Hamngatan 26-28
Adecco Sweden AB
Östra Hamngatan 26-28
41109 GÖTEBORG
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Ange referens ref-27879Escape Room Stockholm