Underhållstekniker


Arbetsgivare: OnepartnerGroup Ljungby AB
Arbetsort: Ljungby
Publiceringdatum: 2018-11-15

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta som underhållstekniker på ett företag i Rydaholm, som erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter?Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker kommer du att sköta det dagliga samt långsiktiga underhållet av maskinerna i produktion. Du kommer arbeta med förebyggande underhåll, drift och övervakning av maskinparken samt produktionsutrustning. Inriktningen på underhållsarbetet är mot elteknik samt styr- och reglerteknik. Du kommer även ansvara för felsökning, analyser och åtgärdsarbete. Du har en service- och supportfunktion i fabriken där du även utbildar övrig personal så dessa kan utföra grundläggande dagligt underhåll på maskinerna. Arbete med fastighetsunderhåll, arbetsmiljörelaterade aktiviteter, brandsäkerhet m.m. ingår i dina arbetsupggifter. Du kommer få en bra upplärning där du kommer få börja med att gå bredvid en kollega samt få utbildning i de specifika maskinerna som företaget använder sig av. Eventuellt skiftarbete kan förekomma.


Din profil
Vi söker dig som har:
- En gymnasieexamen inom teknik, gärna 3-5 års erfarenhet av underhållsarbete eller motsvarande. Meriterande är utbildning inom underhållsteknik.
- Minst grundbehörighet inom el.
- Erfarenhet av PLC-programmering och robotteknik är meriterande.
- B-körkort.
- Svenska och engelska i tal och skrift.

Som person söker vi dig som har en hög servicenivå samt är lösningsorienterad, noggrann, strukturerad och prestigelös. Du är en god lagspelare som trivs med att arbeta såväl enskilt som i grupp. För att trivas i rollen söker vi dig som har ett stort teknikintresse samt är tekniskt kunnig för att snabbt komma in i dina arbetsuppgifter.

Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag.


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se


Arbetslivserfarenhet

Underhållsarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, 3-6 månader
Blockvägen 7
OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132 Ljungby
Ange referens 5565Escape Room Stockholm