Nu söker vi vikarier under jul och nyår!


Arbetsgivare: Personalica
Arbetsort: Nacka
Publiceringdatum: 2018-11-15

Är du en glad och driven person som älskar att dela med dig av din kunskap? Har du ett stort matintresse och tycker om att ge service i världsklass? Då söker vi dig!

Om dig

Vi söker dig som är utåtriktad, prestigelös och älskar kundmötet! Att ge bra service är viktigt för dig och du ger energi både till kunder och kollegor. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt och tycker om att arbeta noggrant och ansvarsfullt. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik i framkant som har intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Här finns det utvecklingsmöjligheter och du får en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat. Vi har en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Meriterande

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i butik, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.

Omfattning och tillträde

Extra 10h/veckan under vecka 49-04 med start vecka 49. Varierad arbetstid. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten kan komma att förlängas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare / Medarbetare, dagligvaror: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Per Hallströms väg 15, Nacka
Personalica
Per Hallströms väg 15
13139 NackaEscape Room Stockholm