Butikssäljare Uppsala


Arbetsgivare: Procurator Sverige AB
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2018-11-23

Vi söker en ny medarbetare till vår butik i Uppsala!

Är du personen vi letar efter?

Du är bra på att bygga relationer och sätter kundens behov i centrum. Du gillar högt tempo, är framåtsträvande, och är villig att ständigt utvecklas och lära dig nya saker.

Det är viktigt att du har driv och engagemang samt att du tar egna initiativ till att utveckla försäljningen i butikens närområde.

Det är meriterande om du har bakgrund och kunskap av försäljning av städmaterial, personlig skyddsutrustning eller arbetskläder.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett växande företag där vi sätter våra medarbetare i centrum. Det finns bra utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Uppdraget är varierande men i första hand att driva butiksförsäljning men också som ansvarig för vår ordning på lagret, då vi är ett litet team kommer också andra uppgifter att finnas för att utveckla vår verksamhet!

Tjänsten är heltid och förlagd till dagtid vardagar.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Anders Sundberg, Platsansvarig Uppsala +46 18 474 76 15
Mårten Widborg, General Manager +46 720 705 378

Välkommen med din ansökan
Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor
Anders Sundberg, Platsansvarig Uppsala, Telefonnummer: +46 18 474 76 15
andreas.sundberg@suppliesdirect.se
Kronogårdsgatan 3
Procurator Sverige AB
Box 1004
43126 MölndalEscape Room Stockholm