Specialistläkare med intresse för hemsjukvård 50-100 %


Arbetsgivare: LANDSTINGET DALARNA
Arbetsort: Falun
Publiceringdatum: 2018-12-04

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

ARBETSBESKRIVNING

Uppdraget för Primärvården i Dalarna är formulerat i överenskommelsen med Hälsovalsenheten och innehåller det allmänmedicinska panoramats bredd och djup.
I all vår verksamhet arbetar vi med tydlig resurs- och produktionsplanering för att matcha patienternas behov av tillgänglighet till rätt kompetens och vård på rätt nivå.
Att ständigt arbeta med utveckling och förändring är etablerat hos oss och är ett av våra kännetecken.

Vi är cirka 55 medarbetare som på läkarsidan fördelar sig på 4 specialister i allmänmedicin, 8 ST, 1 AT samt underläkare.
Förutom sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och sekreterare finns samtalsterapeuter, sjukgymnast samt rehabkoordinator. Vi har även ett nära samarbete med primärvårdsrehab och familjecentral.

Vi önskar nu förbättra vården för våra mest sjuka och äldre och har därmed startat ett äldre-team där vi behöver förstärkning på läkarsidan.
Vi har också ett förbättringsarbete inom området demens där du kommer att vara delaktig.
Du kommer dessutom att arbeta med vårdcentralens hemsjukvårdspatienter i nära samarbete med Falu Hemsjukvård samt med våra patienter i särskilt boende.
Tjänsten kan skräddarsys och även omfatta mottagningsarbete med patienter inom hela vårdcentralens spektra.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är specialist i geriatrik, invärtesmedicin eller allmänmedicin, alternativt legitimerad läkare med intresse för hemsjukvård och SÄBO.
Goda språkkunskaper i svenska och körkort krävs.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Arbetslivserfarenhet

Läkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare
Karolina Estman, Avdelningschef, Telefonnummer: 023-491753
Karolina.Estman@ltdalarna.se
Majt Eriksson, Avdelningschef, Telefonnummer: 023-491752
majt.ericsson@ltdalarna.se
Emil Péclard, Dalarnas Läkarförbund, Telefonnummer: 023-492000 via vxl
Emil.Peclard@ltdalarna.se
Landstingshuset, Vasagatan 27, Falun
LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129 Falun
Sök via länk nedan.
Ange referens 50:2018:1178Escape Room Stockholm