Omnipoint söker Malmös vassaste mötesbokare! Är det du?


Arbetsgivare: Impressive Relations
Arbetsort: Helsingborg
Publiceringdatum: 2018-12-05

Impressive Relations presenterar en unik möjlighet för dig som vill vara delaktig i uppbyggnaden av vårt samarbete med Omnipoint.


Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Deras plattform har sex miljoner användare världen över och möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app. Omnipoints ambition är att ge kunderna en enklare & tryggare vardag.


Dina arbetsuppgifter som mötesbokare hos oss innebär att aktivt kontakta kunder i deras bostad. Du ska självständigt kunna presentera produkten och se kundens behov. Det är en förutsättning att man drivs av försäljning, service och relationsskapandet. Vi ser det som en självklarhet att våra nya kollegor älskar mötet med kunden och kan skapa behovet av smarta trygghetslösningar.


Som person är du professionell och samtidigt personlig. Du motiveras av att självständigt strukturera arbetet för att överträffa uppsatta mål och budgetar. Du är organiserad, tävlingsinriktad ochdu strävar efter att utvecklas.


Smart Home Security är framtiden - var med och skapa framtiden med oss!


Profil:

- Socialt begåvad

- Tävlingsinriktad

- Relationsbyggande

- Ansvarstagande

- Disciplinerad

- Dialogdrivande


Krav:

- 18 år fyllda
- Flytande tal i svenska

Meriterande:


- Tidigare erfarenhet att mötesbokning
- Erfarenhet av ledarroll

Vi erbjuder:

- Hög fast grundlön

- Provision och bonussystem

- Goda utvecklingsmöjligheter med tydliga interna karriärvägar

- Säljtävlingar

- En driven organisation


Impressive Relations är ett sälj- och bemanningsföretag som varit verksamma sedan 2012. Vi samarbetar idag med en rad stora svenska aktörer och har en verksamhet som finns i hela Sverige. Vi bygger starka resultatinriktade team med kvalificerade säljare, kunskapskunniga coacher, chefer och projektledare.

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Hyllie Boulevard 19, Malmö
Impressive Relations
Hyllie Boulevard 19
21532 MalmöEscape Room Stockholm