Installationselektriker


Arbetsgivare: Manpower EL & Tele
Arbetsort: Karlskrona
Publiceringdatum: 2018-12-05

Arbetsbeskrivning

Söker du en arbetsgivare som värdesätter din kompentens och utveckling på riktigt?

Just nu söker vi installationselektriker som är minst 1 års montör. Arbetet är varierande och du kommer att arbeta med installation och service.

Det finns även möjlighet till resejobb där du ligger ute på traktamente för den som är intresserad.

Vem är du?
Du som söker har i botten någon form av eltekniks utbildning gärna med inriktning installation. Vi tror att du har erfarenhet av diverse elinstallationer gärna inom nybyggnation. Vidare tror vi att du har mycket god serviceförmåga och är mån om att alltid göra ett bra jobb för att uppnå bra lösningar för kunden. Att hitta lösningar på problem ser du som en självklarhet. Samtidigt känner du till dina begräsningar och kan be om hjälp när det behövs.

Du som söker är flexibel, och kan börja relativt omgående. Körkort är ett krav för tjänsten.

Erbjudande

Du har stor möjlighet att själv välja mot vilka områden du vill fortsätta utveckla din kompetens.
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, arbetskläder, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men har möjligheten att arbeta på olika uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Gärdh på telefonnummer 0455-302782 eller e-post jonathan.gardh@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan redan idag.

Om lön

Not Specified

Om anställningsvillkor

Heltid
Temporary
Konstapelsgatan 33
Manpower EL & Tele
37135
37135 1080
Ange referens 57ac31d1-086e-Escape Room Stockholm