Sjuksköterska avdelning 56


Arbetsgivare: LANDSTINGET DALARNA
Arbetsort: Falun
Publiceringdatum: 2018-12-12

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska på Rehabmedicin avd 56. Avd 56 är en rehabiliteringsmedicinsk avdelning med 10 vårdplatser. Upptagningsområdet är hela länet.

Hos oss kommer du:
Få stödja yngre personer i arbetsför ålder med stroke, hjärnskada, ryggmärgsskada, smärta, neurologisk skada eller annat multitrauma tillbaka till arbete, fritid och vardag. Jobba i tvärprofessionella team. Det betyder att du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med många olika yrkeskategorier i vårdarbetet.

Tjänsten är 100% med 38:15 tim/v.

Vi bedriver högspecialiserad vård vilket gör att vi får personer i ett tidigt skede ofta direkt ifrån intensivvård/medicinkliniken. Arbetet innefattar allt från personlig omvårdnad, medicinskt omhändertagande samt att i team med övriga yrkeskategorier stödja patienten aktivt i rehabiliteringsprocessen. På det sättet får du en mycket god helhetsbild av patienten.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med intresse för rehabilitering.

Du är leg. sjuksköterska. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Som person bör du ha en positiv inställning till ditt arbete, ha lätt för att samarbeta med såväl kollegor som patienter. Du har ett arbetsledande ansvar i omvårdnaden och det medicinska på avdelningen. Vi dokumenterar i journalhanteringssystemet TakeCare.

Tjänsten innebär att man arbetar på schema med dag/kväll/helg. Personalen lägger sitt schema i ISP= Individuell schema planering. Utöver ob-ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt- och helgarbete.

Hoppas att du vill bli en i gänget med oss. Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kan ske fortlöpande under annonseringen.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid/tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare
Maria Ryberg, Avdelningschef, Telefonnummer: 023-492973
maria.ryberg@ltdalarna.se
Isabelle Brossberg, Biträdande avdelningschef
Isabelle.Brossberg@ltdalarna.se
Vårdförbundet, Vårdförbundet, Telefonnummer: 0771-420420
info.dalarna@vardforbundet.se
Marie Janbjer, Vårdförbundet, Telefonnummer: 023-492058
marie.janbjer-johansson@ltdalarna.se
Landstingshuset, Vasagatan 27, Falun
LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129 Falun
Sök via länk nedan.
Ange referens 50:2018:1227Escape Room Stockholm