Gran Canaria erbjuder sol, bad och heltidsjobb som innesäljare - Ansök u...


Arbetsgivare: Förebygg
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-12-16

Om företaget:

Förebyggs samarbetspartner Swedish House Marketingäretablerad i Gran Canarias, Playa DelIngles. Vi driver flera olika försäljningsprojekt och satsar aktivt för att växa som företag, på alla möjliga sätt. Vi vet att vår viktigaste tillgång är våra anställda och har ett enkelt mål: Att våra anställda ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas, såväl på som utanför jobb. Positiva medarbetare, tydliga mål och noggrann uppföljning varvat med varmt klimat, spännande aktiviteter och sociala evenemang är några av de saker vi tror på. Detta med vetskapen att om våra anställda når framgång, så når också företaget framgång.

Om tjänsten:

Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. Du kommer att ingå i ett team av drivna och ambitiösa individer som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar. Hos oss får du en gedigen utbildning om tjänsten och i säljteknik. Vi arbetar med daglig coachning för att du som säljare skall få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll. Medellönen ligger på 1500 Euro och Vierbjuder även en fastlön på 1100 Euro och ett attraktivt provisionsupplägg. Medellönen för medborgare på Gran Canariaär 900 euro, vilket betyder att du kan leva väldigt gott.

Vi erbjuder:

- Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs)
- Svenskt arbete i vackra Gran Canaria, med320 soldagar per år!
- Fastlön på 1100 euro med möjlighet till goda provisioner!
- Bekväma arbetstider
- Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
- Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget
- Boende står klart med massvis av förmåner.

Vi söker dig som:

- Har rätt inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor.
- Är tävlings- och målinriktad.
- Vill lämna kalla Sverige, för att sedan kunna komma tillbaka och direkt ha jobb på vårt kontor i Stockholm eller hos en annan återförsäljare runtom i landet.

Vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du jobba för ett dedikerat och proffsigt bolag med bra förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning eller en bakgrund inom idrott men det är inget krav. Oavsett förutsättningar ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare och människa samt uppnå dina personliga mål.

Men bäst av allt, vi gör det i ett soligt och varmt klimat!

Ansök direkt utan CV!

Intervjuer sker löpande. Väl nere hjälper vi dig med det som behövs för att komma igång i ditt nya land.Allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig att komma igång med ditt liv i härliga Gran Canaria.

Rekommendation: När du reser ner behöver du ha med dig 10.000 krför att betala ditt boende o ha fickpengar. Boendet kostar mellan 3.000-5.000 kr/mån beroende på hur du väljer att bo (ensam, med en vän/kollega, stort eller litet)

Förebygggör viss personkontroll innan anställning och utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras innan anställning. Notera att denna annons avser arbete hos en återförsäljare till Förebygg.

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Heltidsjobb i Gran Canaria som innesäljare
Instrumentvägen 45, Hägersten
Förebygg
Instrumentvägen 45
12653 HägerstenEscape Room Stockholm