Data warehouse utvecklare


Arbetsgivare: 3
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-01-07

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Under 2018 har vi på Tre bytt lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera. Varmt välkommen till Tre.Sveriges bästa data warehouse-team växer, vill du bli en del av oss?Vi kan erbjuda dig

• En utmanande roll i vårt tekniska och ambitiösa BI DevOps-team som bygger och förvaltar det datalager som alla avdelningar i 3Sverige och 3Danmark använder, från våra säljare till högsta ledningsgrupp.
• En modern och stimulerande arbetsmiljö med utmaningar i framkant i Sveriges kanske bästa data warehouse-team.
• En hypermodern arbetsplats på vårt nya kontor mitt i Globenområdet.


Din nya roll

I BI DevOps-gruppen kommer du dagligen att interagera med utvecklare och kravanalytiker från andra IT-grupperingar. Du förväntas även föra dialog med verksamheten i samband med kravställning och användande av vårt data. Arbetsveckan är varierad och innebär moment i alla delar av kedjan, inklusive kravanalys, design, utveckling av ny funktionalitet samt förvaltning av vår BI-miljö, med tyngdpunkt på vårt SAS data warehouse. Vår grupp har en central roll på Tre i det mesta som handlar om att leda och styra med hjälp av vårt data och våra analysverktyg. Vi genomför dock inte analyser själva inom gruppen då vi ser styrkan i att detta arbete görs så nära verksamheten som möjligt.

Vem är du?

• Du har relevant högskoleexamen och några års arbetslivserfarenhet inom datawarehousing, SAS och telekom
• Du är frågvis och nyfiken och vill arbeta på ett utmanande och snabbrörligt företag som ständigt förnyas
• Du är en initiativrik person som hanterar stora och små aktiviteter med energi och driv
• Du är kommunikativ och bra på att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska
• Erfarenhet av SAS utveckling (DI studio), programmering och SQL är meriterande.


Vidare är du en lösningsinriktad person som trivs med att med att ta ansvar och driva ditt eget arbete. Då vår organisation präglas av öppenhet och samarbete är det viktigt att du är en lagspelare som trivs i mötet med kollegor och med att hjälpa till med svar och lösningar till resten av teamet.

Vår arbetsplats

Tre är ett värderingsstyrt företag som under många år arbetat för att kunna erbjuda en arbetsplats med ett modernt arbetssätt där utveckling, öppenhet, delaktighet och engagemang är framträdande. Vi har under de senaste fem åren legat på topp-10 i Great place to work och vi ser fram emot att skapa en ännu bättre arbetsplats i våra nybyggda lokaler vid Globen!

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan idag!

Vi intervjuar löpande för tjänsten så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten tveka inte att höra av dig till gruppchef Robert Lönn, 0735-337172Arbetslivserfarenhet

Data Warehouse specialist: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Entrétorget 5
3
Entrétorget 5
12118 JohanneshovEscape Room Stockholm