Lönespecialist med kunskaper i Hogia och/eller Agda


Arbetsgivare: Stockholm
Arbetsort: Karlstad
Publiceringdatum: 2019-01-07

Vem är du?
Du har erfarenhet av hela löneprocessen och har erfarenhet av Hogia Lön Plus och/eller Agda PS. Hur många år du har jobbar spelar ingen roll, viktigt är att du känner dig trygg i systemen och kan lön. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines och har rutinen att granska och kontrollera att allt blir rätt.

Du har:
Kunskap och erfarenhet i Hogia Lön Plus och/eller Agda PS är ett krav
Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom lön
Energi och tar tag i saker och ser till att saker blir gjort

Vad erbjuder vi dig?
Accountor erbjuder utbildningsmöjligheter via Accountor Training och ett härligt arbetsklimat där man stöttar varandra och hjälps åt. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet och vi har månadsvisa samtal för att stötta dig i din utveckling och välmående. Därutöver erbjuder vi dig att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF-konsult för att stärka din position på marknaden.Accountor i Karlstad växer och vi söker nu två nya kollegor, med erfarenhet av Hogia Lön Plus alternativt Agda PS, och som vill bli en del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder.

Varför jobba som lönekonsult? Förutom att det är väldigt roligt förstås så ger det dig också möjligheten att arbeta självständigt, varierat och flexibelt. Du får en fin utvecklingskurva och det passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession.

Hur ser din arbetsdag ut?
Tillsammans med team manager Cecilia och ett gäng kollegor ansvarar du självständigt för våra kunders löner. Hos oss arbetar du med hela löneprocessen och med väl utarbetade processer och rutiner vilka underlättar ditt dagliga arbete. Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern med fokus på redovisning, lön och HR och möjligheterna till utveckling är stor. Varumärket har en stor potential och bolaget en bra tillväxtplan. Vi erbjuder en gedigen och stabil plattform med tydliga processer för att ge våra anställda de bästa förutsättningarna för att göra ett kvalitativt arbete. Hos oss jobbar kompetenta och professionella medarbetare som tillsammans med Accountor vill skapa det bästa för våra kunder. Därutöver använder vi oss av People first då vi tror att en positiv utveckling och en fortsatt tillväxt startar med nöjda medarbetare, alltså dig!

Accountor erbjuder friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!
Sankt Eriksgatan 113 2TR
Stockholm
Box 1126
11181 StockholmEscape Room Stockholm