Assistent Kundtjänst


Arbetsgivare: Region Kalmar län
Arbetsort: Västervik
Publiceringdatum: 2019-01-09

Region Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län
https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/vart-erbjudande/

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter

Hjälpmedelsverksamheten är länsövergripande och vi har Hjälpmedelscentraler både i Västervik och Kalmar. Nu söker vi assistent till nystartad kundtjänst LMN, med placering Västervik och arbetsområde hela länet. Detta innebär att patienter via denna kundtjänst kan göra uttag av, till sig förskrivna produkter, bl a nutrition, inkontinens- och diabeteshjälpmedel m fl.

Nu har du chansen att vara med i vårt team på Hjälpmedelsverksamheten. Som assistent i kundtjänst LMN kommer du att vara i telefonkontakt med patienter och stötta dem i deras hantering av förskrivningsbara läkemedelsnära produkter (LMN). Arbetet innebär mycket kontakt med människor med olika krav och behov. Administrativt arbete såsom fakturahantering och inköp mm ingår. Kundtjänsten är nystartad och i tjänsten ingår möjligheten att vara med och ta ansvar för enhetens utveckling bl a mot en ökad digitalisering.

Vi söker dig som som har en treårig gymnasieutbildning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Datavana, analys- utredningsförmåga efterfrågas. Du behöver vara kommunikativ, saklig och korrekt med ett gott bemötande i varje enskilt fall. Då vi är ett litet arbetslag är flexibilitet och samarbete en förutsättning.Du är lösningsorienterad och kreativ då inkommande frågor och problem som uppstår nästan alltid är situationsanpassade och måste lösas omgående. Du har erfarenhet av förbättringsarbete och ett stort intresse för verksamhetsutveckling och arbete med ständiga förbättringar. Du är engagerad, har god initiativförmåga och tycker om att ta ansvar.

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställd
Ingrid Tegnell, 1:a linjens chef, Telefonnummer: 0490-87460
ingrid.tegnell@regionkalmar.se
Linnéa Wedin, Facklig företrädare Vision, Telefonnummer: 0480-815 96
Se hemsida
Region Kalmar län
Se hemsida
59381 Västervik
Ansökningar tas endast emot via Region Kalmar läns e-rekryteringssystem
Ange referens LS:2019:2Escape Room Stockholm