Distriktsläkare till Olaus Petri vårdcentral i Örebro

Specialistläkare


Företag: REGION ÖREBRO LÄN
Kommun: Örebro
Publiceringdatum: 2024-04-08


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vi på Olaus Petri vårdcentral i Örebro söker nu en engagerad och driven distriktsläkare för att förstärka vårt växande team. Vårdcentralen har idag över 21 900 listade patienter och vårt upptagningsområde omfattar såväl villaområden, flerfamiljshus som landsbygd.
Vi betraktar oss själva som en utbildningsvårdcentral med ett team av ca 9 ST-läkare och oftast 1-2 AT-läkare. Utöver det tar vi emot läkarstudenter i stor omfattning. Utbildning och handledning är viktiga inslag i vår verksamhet, och vi värdesätter att arbeta som ett samspelt team.

Olaus Petri vårdcentral ingår i Område nära vård, vilket syftar till att tillhandahålla vanlig och ofta återkommande vård nära patienterna. Vi strävar efter att möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett bättre sätt samt arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länets invånare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande samt för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Distriktsläkare till Olaus Petri vårdcentral i Örebro

Arbetsuppgifter

Som distriktsläkare hos oss kommer du att få ett varierat uppdrag. Det innefattar egen mottagning med både planerade och akuta besök. Vi lägger stor vikt vid fortbildning och medicinska diskussioner med kollegor, vilket är schemalagt. Vår ambition är att skapa en avgränsad arbetsbörda för att säkerställa en rimlig arbetsbelastning. Vi strävar efter att ha en positiv och trivsam arbetsmiljö, där vi som team stöttar och hjälper varandra.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är allmänspecialist eller har erfarenhet inom ett liknande område. Alternativt, om du funderar på att skaffa en ny specialistkompetens inom allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har en god förmåga till samarbete och kommunikation. Du är öppen för att utveckla verksamheten genom att bidra med idéer och förbättringsförslag. Ditt arbete kännetecknas av en positiv och professionell inställning, där patientens bästa alltid är i fokus, och dina etiska värderingar överensstämmer med vår verksamhet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen