CARSTEDTS söker en personbilssäljare

Bilförsäljare


Företag: Carstedts Bil AB
Kommun: Örnsköldsvik
Publiceringdatum: 2024-04-16


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Carstedts expanderar! Vi utökar nu vår verksamhet inom flera områden och söker nu ytterligare en personbilssäljare till vårt team bestående av Anny, Jonas, Göran och Martin för att gemensamt driva Ford och Mitsubishis breda produktprogram.
Som personbilsäljare hos oss ansvarar du för att genomföra bilaffärer av både nya och begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra olika produkter, provkörningar samt ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Om du vill och har förmåga att skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer och gillar att både jobba självständigt och samarbeta i ett team så kan du passa bra hos oss. Tidigare erfarenhet från försäljning är en fördel men inte ett krav.
Vi ser att du är driven och målinriktad samt förstår vikten av att arbeta proaktivt gentemot nya och befintliga kunder. Du ingår i ett team där vi tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål. Vi ser främst till dina personliga egenskaper och det är din förmåga att bemöta kunden och förstå dennes behov som värdesätts av oss. Vi erbjuder en trivsam och rolig arbetsplats samt produktutbildning av Ford och Mitsubishis breda modellprogram.
Vi söker dig som;
· Har förmåga att skapa goda relationer och en känsla för affärsmannaskap
· Är förtroendeingivande och social
· God data- samt administrativ förmåga
· Talar och skriver det svenska språket obehindrat.
· Innehar B-körkort
Utvecklas med oss på Carstedts Bil
Carstedts Bil AB är ett familjeägt företag sedan 1956 som är full auktoriserad återförsäljare och verkstad för Ford och Mitsubishi i Örnsköldsvik och Umeå. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda en professionell, personlig och komplett hjälp med bilen och bilägandet, därför har vi fullserviceanläggningar med bilförsäljning, verkstäder, tillbehörsförsäljning och skadecenter. Vi är närmare 100 medarbetare som dagligen strävar efter ambitionen att leverera högsta möjliga service till våra kunder.
Om du tror att du passar för tjänsten hos oss, ser vi gärna din ansökan hos oss så snart som möjligt men senast 2023-12-06. Vid ev. frågor om tjänsten kontakta vår vice VD Martin Carstedt 073 846 22 53 eller via mejl martin.carstedt@carstedts.se.
Skicka in din ansökan till platsansokan@carstedts.se redan nu. Märk din ansökan med ”Bilssäljare”.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen