IT Tekniker

IT-revisor


Företag: Randstad AB
Kommun: Jönköping
Publiceringdatum: 2024-04-16


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en IT-tekniker som kommer arbeta med support och stöd som rör vår kunds IT infrastruktur. I rollen som IT-tekniker ger du stöd åt klienter med deras utrustning såsom kontorsnätverk, mobiltelefoni och digitala mötestjänster. Du kommer även felsöka, åtgärda och svara på frågor från dina medarbetare på arbetsplatsen. I rollen arbetar du ärende baserat och du har ett aktivt ansvar att arbeta med dina ärenden och återkoppla till både användare och  beställare. Utöver fysisk support så kommer du även att ge support på distans via telefon och mail. Du som IT-tekniker har även som arbetsuppgift att inventera och upprätthålla reservdelslager av viss arbetsplatsutrustning. Arbetstiden är vardagar mellan 08:00 och 16:30 och tjänsten är belägen i Jönköping.
För att trivas och lyckas i rollen bör du ha en strukturerad arbetsmetod med fokus på ordning och reda. Du ska vara ansvarsfull och kunna hantera stress på ett konstruktivt sätt samtidigt som du kan behålla ett positivt humör även vid motgångar. God kommunikation och förmåga att samarbeta är viktigt, liksom att vara lösningsorienterad och snabbt kunna hitta lösningar på uppkomna problem.
Kraven för tjänsten inkluderar gymnasieutbildning inom IT eller likvärdig utbildning, samt minst 1 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker och minst 1 års erfarenhet av att ge support på plats eller på distans.
Meriterande för tjänsten är kunskaper om ärendehantering (Remedy ITSM) samt tidigare erfarenhet av att lösa tekniska problem med utrustning i konferensrum och att ge teknisk support under större fysiska möten. 
Tjänsten är en visstidsanställning på 5 månader. Start enligt överenskommelse under maj månad där du blir anställd av Randstad. Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Bakkioui på sara.bakkioui@randstad.se vi tar ej emot ansökningar via mail.

Ansvarsområden
Support och stöd som rör kundens IT infrastruktur
Stöd åt klienter med deras utrustning
Felsöka, åtgärda och svara på frågor
Support på plats och distans
 Inventera och upprätthålla viss arbetsplatsutrustning

Kvalifikationer
Gymnasium utbildning inom IT eller likvärdig utbildning
Minst 1 års arbetslivserfarenheter som IT-tekniker
Minst 1 års arbetslivserfarenheter av att ge support på plats eller distans
Ansvarstagande
Stresstålig
God kommunikation 
Lösningsorienterad

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen