Vi söker en Dispatcher till Onitio i Bromma

Dispatcher


Företag: Onitio Sverige AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-04-17


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vi söker nu förstärkning till vårt fantastiska dispatch-team med stationering i Bromma. Du kommer i huvudsak jobba med kundleverans för fältservice även om andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Dispatch-teamet är utspritt över landet, men ändå begränsat till våra större kontor i Östersund, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi jobbar med de flesta större kunderna inom IT, och dispatch står för den centrala hanteringen av ärenden både på break and fix och planerade installationer.

Vi ser gärna att du har god kännedom om den lokala geografin i Stockholm då kundleverans sker primärt här med omnejd. I rollen kommer du hantera olika kunddialoger men även ansvara för att planera vardagen för tekniker vilket kräver ett professionellt förhållningsätt då tempot stundtals kan vara högt. För att passa i rollen tror vi att du är både kommunikativ och har ett eget driv samt beslutsförmåga.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

• Hantering och validering av inkomna serviceärenden och installationer
• Planering av dagens och veckans ärenden för tekniker
• Optimering av vardagen för medarbetaren med restid/km i åtanke
• Uppdatering av ärenden i interna system
• Dialog med slutkund i samband med planering och vid avvikelser
• Samarbete med övriga Dispatch inom organisationen

Vi söker dig som:

• Fungerar bra i team, och bidrar till en positiv arbetsplats.
• Är drivande, samt självgående vid behov. Men ändå kan vara en del av något större i att komma fram till lösningar.
• Du är ansvarstagande med ett högt driv som gillar att föra både dig själv och gruppen framåt.
• Med fördel har du erfarenhet av liknande administrativa uppgifter

Om Onitio

Onitio är en nyligen etablerad IT-koncern, som är resultatet av en sammanslagning mellan InfoCare-koncernen och de tidigare Visma-bolagen; Exso AS, Value Retail Consulting AS och EssCom AB. Onitio Group ägs av det norska investmentbolaget Aars.

Onitio är ledande i Norden inom företagets olika affärsområden som har som mål att fortsätta växa tillsammans med sina partners och kunder. I augusti 2023 har företaget mer än 1 500 anställda med en förväntad omsättning på nära 2 miljarder NOK 2023.

På Onitio ligger vi i framkant av IT-tjänster och erbjuder ett brett spektrum av expertis:

Onitio Technology levererar installation, support samt underhåll av IT- och teknisk utrustning i hela Norden.

Onitio Workforce Services and Consulting levererar resurser och heltäckande bemanningslösningar inom IT, både genom resurser på plats och fjärrsupport.

Onitio Solutions levererar lösningar inom detaljhandeln och närliggande branscher. Konsulttjänster med spetskompetens inom detaljhandel och IT kommer att tillhandahållas genom Value Retail Consulting.

Följ med oss på Onitio när vi sätter nya standarder för IT-excellens i Norden, och tillsammans skapar vi en väg mot en ljusare teknisk framtid

Följ med oss på Onitio när vi sätter nya standarder för IT-excellens i Norden, och tillsammans skapar vi en väg mot en ljusare teknisk framtid

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen