Mekanikkonstruktör

Civilingenjör, konstruktion, maskin


Företag: Prevas AB
Kommun: Västerås
Publiceringdatum: 2024-04-17


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

PåPrevas tror vi påatt teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar ochhar full tilltro till attdu som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro påmänniskan ochärövertygade om att din utvecklingär vår utveckling. Vi vet ocksåattvår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur påjust det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.
Hello Opportunity!
Just nu har vi behov av mekanikkonstruktörer på flera av våra avdelningar i Västerås.Beroende på din bakgrund och intresse finns därför flera alternativa vägar att gå för dig utifrån din profil, intressen och din egna önskan. Uppdragen som utförsvarierar i storlek och komplexitet från enklare fixturer, specialbyggda maskiner och automatiserade celler som levereras till våra kunder till uppdrag på plats hos våra kunder i deras order- och utvecklingsprojekt. Rollen som mekanikkonstruktör hos oss kan därför innebära konstruktion från vitt papper, förbättringar av befintliga komponenter och produkter, kravhantering, kundkontakt, offertarbete, inköp, samarbete med programmerare och elkonstruktörer, maskinsäkerhet, riskanalyser, osv.
På Prevas Mälardalen är vi drygt 200 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande teknikkonsult leverantör. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklingsmöjligheter, och våra kunder tillgång till fler spetsiga erbjudanden och lösningar.
Hello You!
Du bör ha tidigare erfarenhet av konstruktion (tänkta tillverkningsmetoder, toleranser fästelement osv).
Du har förmåga att se kopplingen mellan produktutveckling och användning.
Du kan ta fram tillverkningsunderlag i form av 2D-ritningar och BOM-listor.
Du har kunskap iett eller fler av verktygen Solid Works, Solid Edge, NX, Creo, Catia V5 ellerRobotstudio.
Meriterande med erfarenhet inom tekniska beräkningar (FEM),maskinsäkerhet och CE-märkning.
Vi ser gärna att du har en högskole-/civilingenjörsexamen.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska och vi ser det som positivt om du har erfarenhet som konstruktionsledare eller projektledare.
Hello Team Player!För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort och möjligheten att göra skillnad stor så är Prevas något för dig. Vi erbjuder spännande uppdrag, trevliga kollegor, en inspirerande arbetsmiljö och individuella utvecklingsplaner. Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just digför att få ihop livspusslet.
Läs gärna mer om vårt erbjudande inom mekanik >>

Hello Next Step!Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Mikael Westlén, 070 – 535 23 15 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.
Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.
Prevas värdegrundGemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. Även om du inte känner dig helt speglad i varje jobbkrav som listas i annonsen uppmuntrar vi dig ändå att kontakta oss och ansöka! Forskning har visat att kvinnor och underrepresenterade grupper ofta bara ansöker när de känner sig 100% kvalificerade. Vi är engagerade i att skapa ett rättvist, inkluderande företag med mångfald och vi uppmuntrar starkt sökande av alla kön, åldrar, etniciteter, kulturer, förmågor, sexuell läggning och livserfarenhet att ansöka.
På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen