CNC-operatör och ställare till Gnosjö

CNC-operatör/FMS-operatör


Företag: Ikett Personalpartner AB
Kommun: Gnosjö
Publiceringdatum: 2024-04-19


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om tjänsten
Till vår kund i Gnosjö söker vi efter CNC-operatörer och ställare. Vi vill att du bor i närregionen då tanken med inhyrningen ska leda till anställning hos kund.

Till tjänsten erbjudes du arbete i moderna maskiner med stora möjligheter för utveckling tillsammans med ett trevligt team i fräscha lokaler. Maskinparken består bl.a. av Mazak, Citizen, Nakamura, Miyano och Brother. All erfarenhet av dessa märken är extra meriterande.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en teknisk utbildning i grunden samt gärna en grundutbildning inom CNC fräs eller svarv. Du ska trivas med att ta ansvar, vara kvalitetsmedveten, arbeta självständigt samt gilla tekniska utmaningar. Du hanterar att jobba under tidspress och har en vilja att utvecklas och bli bra på det du gör. Det är viktigt att du trivs med att jobba i grupp och vara en lagspelare.

Till dina arbetsuppgifter kommer du arbeta i längdsvarar. Du kommer justera, rigga upp, byta verktyg och mäta detaljer. För att klara av arbetet bör du ha kunskaper i ritningsläsning.

Söker du utveckling i din roll som operatör ska du inte vara rädd för att söka denna tjänst då företaget erbjuder utbildning på plats för rätt person.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Utbildning inom CNC
Ritningsläsning
Truckkort
Körkort

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen