Mottagningssjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad


Företag: Praktikertjänst AB
Kommun: Sollentuna
Publiceringdatum: 2024-04-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Information om arbetsplatsen
Edsbergs vårdcentral ligger i Sollentuna kommun och har ca 13 000 listade patienter.

Vi är en medelstor vårdcentral med full verksamhet inklusive psykologer, medicinsk fotvård och BVC.  Hos oss arbetar cirka 40 medarbetare i olika yrkeskategorier. 

Arbetsuppgifter
Arbetet är främst att jobba med telefonrådgivning, bokningar av patienter och till viss del även eget mottagningsarbete. Du är i ett team på 3-5 kollegor där ni är första linjen ut mot patienterna.

Som mottagningssjuksköterska kommer du i kontakt med patienter i alla åldrar som har olika typer av sjukdomar och problem, så arbetet ställer krav på både bred kompetens och självständighet.

 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från primärvården/telefonrådgivning och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. 

God datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Övrig information
Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen