Simuleringskoordinator till Clinicums simuleringsverksamhet

Utbildningshandläggare


Företag: Linköpings Universitet
Kommun: Linköping
Publiceringdatum: 2024-04-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Vi har kraften från över 40 000 studenter och medarbetare. Studenter som ger framtidshopp. Medarbetare som varje dag bidrar till att Linköpings universitet tar sig an samtidens utmaningar. Vår värdegrund vilar på trovärdighet, tillit och trygghet. Genom att vara modiga, tänka fritt och göra nytt skapar vi tillsammans, med stora och små handlingar, en bättre framtid. Välkommen att söka jobb hos oss!
Vill du bli en del av vårt team? Vi söker nu en koordinator till Clinicum.

Om jobbet
Som koordinator kommer du ha ett övergripande ansvar för simuleringsverksamheten och den praktiska färdighetsträningsverksamheten på Clinicum vilket innebär att i samverkan med avdelningschef utgöra länken mellan simuleringspedagoger, simuleringsamordnare, tekniker och programmen vid Medicinska fakulteten både i Norrköping och Linköping. Du stöttar våra utbildningsprogram pedagogisk vid implementering av nya somoch utveckling av befintliga simuleringar. Vid behov stöttar du även programmet med undervisning och pedagogiska utvecklingsprojekt inom simulering och praktiska färdigheter.

Tillsammans med simuleringspedagoger säkerställer du att lärare som ska delta i simuleringar erbjuds erforderliga pedagogiska samtal, reflektionsutrymme samt utbildning. I din roll ansvarar du också för logistik, simuleringsscheman, bokning och bemanning av simuleringsverksamheten. På del av din tid arbetar du själv som simuleringspedagog.

Verksamheten är dynamisk och arbetsuppgifterna förändras därför över tid. Du förväntas vara omvärldsbevakad inom simulering och pedagogik vid färdighetsträning och simulering.

Om dig

Vi söker dig som är en stjärna på att koordinera, samordna och arbetsleda. Du är flexibel och strukturerad med god pedagogisk kompetens och engagemang. Du är drivande i ditt uppdrag med en kreativ förmåga till problemlösning utifrån ett helhetsperspektiv. Som person är du självgående men samarbetar också bra i olika team, vilket är av stor vikt i din samverkan med såväl kollegor, lärare som studenter. Du anpassar din kommunikation naturligt beroende på målgrupp. 
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vi vill att du har:

• En högskoleutbildning, med lämplig bakgrund inom hälso- och sjukvården.
• En hög IT-mognad med goda kunskaper inom Office-paket.
• Erfarenhet från olika digitala system.
• Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

• Vidareutbildning inom pedagogik.
• Erfarenhet av undervisning inom hälso- och sjukvårdsutbildningar på högskolenivå.
• Kompetens inom och/eller erfarenhet av Simulering.
• Studentcentrerat-, interprofessionellt- och problembaserat lärande.
• Kännedom och erfarenhet om verksamhet med simulerade patienter.

Din arbetsplats

Du kommer arbeta på Clincum som har verksamhet både i Linköping och Norrköping. På Clinicum tränar studenter från fakultetens utbildningsprogram på olika färdigheter, laborationer och medicinsk simuleringar. Som simuleringskoordinator kommer du att ha uppdrag både på campus US, ingång 54 och på Campus Norrköping, Kåkenhus och VinGården.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning, vikariat om i första hand ett år med eventuell möjlighet till förlängning, heltid.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Vi kommer att tillämpa löpande urval. 

Lön och förmåner

Linköpings universitet tillämpar individuell lönesättning. 

Vi erbjuder möjlighet till distansarbete viss del av din arbetstid när verksamhetens behov och arbetsuppgifterna medger detta.

Läs mer om förmåner för anställda här.

Fackliga kontaktpersoner
Information om fackliga kontaktpersoner, se Hjälp för sökande.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och ansökningsbrev senast den 15 maj 2024. Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag kommer inte att beaktas.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv, det berikar och utvecklar vår verksamhet. För oss är det självklart att värna om allas lika värde, rättigheter och möjligheter. Läs om vårt arbete med Lika villkor.

Välkommen med din ansökan!

Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen