Mekaniker för tunga fordon till Renovas nya verkstad

Lastbilsmekaniker


Företag: Renova AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2024-04-29


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Välkommen till Renova - en arbetsplats där du kan vara dig själv! Hos oss finns över 50 olika yrken, alla gör miljönytta varje dag. Som Västsveriges ledande aktör inom avfallshantering och återvinning strävar vi efter att skapa en renare och grönare framtid. Gör skillnad med oss på Renova.
Läs mer på https://www.renova.se

ARBETSUPPGIFTER
Som mekaniker på Renovas fordonsverkstad arbetar du med att utföra service och reparationer på tunga fordon. Vi arbetar bland annat med lastbilar, entreprenadmaskiner, underhållsmaskiner, gaturenhållningsfordon och specialfordon. Utbildning på de olika fordonstyperna sker löpande under anställningstiden.
Hos oss kommer du dagligen utmanas och utvecklas när du stöter på komplexa problem som kräver nya smarta lösningar, på en av Europas modernaste verkstäder.

Välkommen till vår nya verkstad på Hisingen, mellan Säve flygplats och Stora Holm! Nu slår vi upp dörrarna till vår nya anläggning byggd för att möta framtidens behov. Det innebär helt nya och fräscha lokaler för verkstad, förråd och personalutrymmen. Här erbjuder vi en modern arbetsplats med fokus på hållbarhet och miljö. Verkstaden erbjuder tjänster till externa kunder samtidigt som den är en resurs för Renova internt. Vi ser till att varje medarbetare inte bara får ett jobb, utan en plats där de kan växa, lära och trivas!

Exempel på olika arbetsuppgifter:

• Underhåll på olika fordon som har elektriska, pneumatiska och hydrauliska system.

• Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, uppmuntras till att fatta egna beslut och samarbetar tillsammans med kollegor för att hitta de smartaste lösningarna på komplexa byggnationer.

• Arbetet är utmanande, utvecklande och serviceinriktat.

• C-körkort

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har

• Fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet.

• Grundläggande datakunskaper.

• Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med tunga fordon och/eller entreprenadmaskiner sedan tidigare.

Det är meriterande om du också har

• Kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik, elektronik och/eller svetsning
• CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt certifikat för heta arbeten

För att trivas som mekaniker hos oss gillar du att ta eget ansvar och hitta egna lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter samt är flexibel och har god kommunikationsförmåga.

ÖVRIGT
På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar ATK-tid, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen