Junior Ekonomiassistent på deltid

Ekonomiassistent


Företag: Vindex AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-04-29


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du viss erfarenhet som Ekonomiassistent och vill arbeta deltid? Vi söker nu en Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till vår kund. Uppdraget är belagt på 50% och startar så snart som möjligt. Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex, för att sedan övergå till en fast anställning hos kund - givet ett gott samarbete.
Placering: Centrala Stockholm
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hantera in- och utbetalningar
Utläggsredovisning
Leverantörsreskontra
Hantering av valutor

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och arbetat i ett eller flera affärssystem. Du kommunicerar tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.
Som person är du nyfiken och vill ständigt utvecklas i ditt arbete. Vi tror att du är ansvarstagande och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. För att lyckas i den här rollen är du dessutom flexibel och har en prestigelös inställning!
Sök rollen idag!
Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SREKASS2586. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård (stina.rydergard@vindex.se, 073-789 38 18) vid fler funderingar kring rollen.
Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.
Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.
Om Vindex
Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen