Ledigt jobb som Produktionsplanerare hos SAAB i Järfälla

Backofficepersonal


Företag: Experis AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-04-30


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Är du redo för en spännande utmaning inom produktionen av komplexa system och produkter inom försvarsindustrin? Då har vi det perfekta jobbet för dig hos SAAB, ett av världens ledande försvars- och säkerhetsföretag, med stöd från Jefferson Wells.

Vad du kommer att göra:

Du kommer att analysera produktionsflöden, utvärdera material- och resursbehov samt säkerställa att produktionen följer givna tidsramar och kvalitetsstandarder. Du ansvarar för dina produkter från det att ett produktionsbehov är initierat till dess att produkterna är färdigmonterade och klara för leverans.

Utöver detta kommer du att ha en central roll i att driva och genomföra verksamhetsutvecklingsprojekt inom produktionen i Järfälla. Du kommer att samarbeta med olika avdelningar och intressenter för att identifiera förbättringsområden och implementera effektiva processer och strategier.

Vem vi letar efter:

Vi söker en flexibel och lösningsorienterad person som trivs med att ta sig an utmaningar. Du är social och kommunikativ och trivs i en roll med många kontaktytor. Samarbete och en nyfiken inställning till förändring är avgörande för att lyckas i rollen.

Dina kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har en kandidatexamen samt minst 3 års erfarenhet inom produktion, logistik eller produktionsplanering. Kunskaper inom Excel, VBA, SQL och IFS är meriterande.

Vad vi kan erbjuda:

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du kommer att vara en del av ett team av engagerade och kompetenta kollegor, och du får möjligheten att utvecklas både professionellt och personligt med stöd från Jefferson Wells.

Detta är ett konsultuppdrag med start under hösten 2024 och förväntas pågå till årsskiftet 2025/2026.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Kontaktuppgifter och ansökan

Sök redan idag och bli en del av vårt team!

Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Nisser via e-post: cecilia.nisser@jeffersonwells.se.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen