Porttekniker till aktör inom fastighetstjänster

Serviceingenjör, elektronik


Företag: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Kommun: Mölndal
Publiceringdatum: 2024-04-30


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du erfarenhet som Porttekniker eller Hisstekniker? Gillar du att utveckla effektivisera och ge exceptionell service? Då är detta tjänsten för dig!

Just nu söker vi på StudentConsulting en Porttekniker till en av våra kunder inom fastighetstjänster med placering i Göteborg. I rollen som Porttekniker kommer du att arbeta med både planerat och felavhjälpande underhåll av industriportar. Kundens anläggning har en mängd industriportar av olika slag och verksamheten kräver funktion 24/7. Du kommer även att utföra arbeten som innefattar nyinstallationer, ombyggnationer samt modernisering. Arbetet är variationsrikt, självständigt och kan vara fysiskt krävande med stort fokus på tillförlitlighet och säkerhet. Det kan även förekomma behov på andra anläggningar inom regionen, så flexibilitet och serviceanda är viktig.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid och planerar att starta enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som:

• Har minst en gymnasial utbildning med inriktning mot el/mek/svets eller likvärdigt
• Minst 2-3 års erfarenhet av jobb med portar – service, underhåll och elinstallation, schemaläsning och felsökning
• God kunskap om el/mek/hydraulik samt koll på Boverkets föreskrifter om hissar
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande är om du:

• Har praktisk erfarenhet kring modernisering av garage-/industriportar och/eller lyftanordningar
• Svetskunskaper
• Heta arbeten, lift- och truckkort

För att lyckas i rollen har du har ett stort engagemang och du är van att identifiera avvikelser och risker samt ser möjligheter att förbättra rutiner och arbetssätt som förekommer. Du har ett utåtriktat och tillmötesgående sätt och du uppskattar att möta och tillgodose kundens behov. Du är en lyhörd och god kommunikatör som ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå mål. Du är noggrann och strukturerad samt planerar och organiserar din arbetsdag självständigt och tar stort ansvar. Att hålla dig uppdaterad med en god produktkunskap ser du som en nödvändighet för att kunna utföra ett bra arbete. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt inför de utmaningar du ställs inför samt har en vana vid att driva ditt eget arbete framåt och att tidrapportera dina utförda timmar.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen