Student sökes till spännande uppdrag som Textredaktör ?

Backofficepersonal


Företag: Wrknest AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-05-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om tjänstenWrknest söker nu en en riktig stjärna som vill ta ansvar i ett spännande projekt hos ett stort företag inom samhällsviktig transport. Känner du igen dig i att vara noggrann, vet hur text på bästa sätt ska struktureras upp och har ett öga för textdesign ska du absolut läsa vidare!
Företaget förvaltar, ansvarar för information och förfarandet samt sköterfördelning av infrastrukturkapaciteten av järnvägsnät. Inom företaget finns en rad styrande dokument som ska byggas in i en gemensam företagsmanual. Dokumenten behöver bland annat uppdateras och ordnas in i en ny mall.Uppdraget har påbörjats och är nu i slutfasen där mycket text ska föras över i den nya manualen.Uppdraget utförs till en början på plats hos företaget och kan sedan skötas flexibelt på distans.
Här är chansen för dig som jobbar strukturerat, är noggrann och vill ytterligare vässa dina kunskaper inom word och texthantering.Tjänsten är ett konsultuppdrag på c:a 40 h där du bli anställd av Wrknest men jobbar hos kunden efter överenskommet schema, exempelvis mellan 2-3 dagar i veckan eller en hel vecka i sträck.

Dina framtida arbetsuppgifter
Strukturera, ordnaoch bearbeta stora textmassor
Ta till dig feedback och inputs och bearbeta om material till önskat resultat

Vi söker dig som har
Avancerad kunskap i Word
Ett sinne för textdesign och textstruktur
Erfarenhet att jobba med textmassa på ett noggrant och kreativt sätt

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann, strukturerad ochlösningsorienterad. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.
Övrig information
Start: Slutet av maj, möjlighet tillviss flexibilitet i startdatum
Plats: Centralt iStockholm
Omfattning: Uppdraget förväntas ta c:a 40 h och kan utföras flexibelt under några dagar i veckan.
Anställningsform: Konsultuppdrag under projektets längd.
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.
Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer påwww.wrknest.se.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen