Labbingenjör till Huskvarna

Elektronikkonstruktör


Företag: Cleverex Bemanning AB
Kommun: Jönköping
Publiceringdatum: 2024-05-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Om tjänsten
Vi på Cleverex Bemanning har en spännande möjlighet för dig som labbingenjör att bli uthyrd till vår kund, vår kund.

Du kommer att ansluta till en växande avdelning som fokuserar på att säkerställa kvalitet och utvecklar produkter genom omfattande testning. Hos vår kund, arbetar du med en rad olika testmetoder, inklusive accelererade riggtester och fälttester. Din roll innebär att vara delaktig i utvecklingen av testplaner för olika projekt, där du bidrar till utformning av testmetoder, prototyper, och testutrustning. Dessutom kommer du att vara en viktig länk mellan olika avdelningar såsom mekanikkonstruktion, elektronik/mjukvara och produktavdelningar.

Avdelningen är en ny satsning inom vår kund, och du kommer att vara en del av den spännande resan och uppbyggnaden av funktionen. Teamet består av 14 medarbetare i olika roller, inklusive testarkitekter, labingenjörer och testledare. Du kommer att arbeta i en öppen och prestigelös miljö där samarbete och stöd är nyckeln till framgång.

Arbetsuppgifter
Som labbingenjör kommer du att vara involverad i olika projekt och stödja avdelningen med din expertis. En stor del av planeringen sker i JIRA. Dina arbetsuppgifter kommer att variera, inklusive utveckling av testmetoder, testutrustning, riggar och programmering. Du kommer också att kombinera praktiskt arbete med teori och agera som en länk mellan produktlabbet och mjukvara/elektronik.

Andra uppgifter inkluderar att skriva skript för produkter samt dokumentera och presentera ditt arbete. Om du är en person som trivs med problemlösning och uppskattar en varierad arbetsmiljö med både praktiskt och teoretiskt arbete, är denna tjänst perfekt för dig.

Din profil
Högskoleingenjör/civilingenjör inom exempelvis mekatronik/elektronik/mjukvara
Förståelse för och erfarenhet av arbete med både mekanik, elektronik och mjukvara
Kunskap om metodutveckling och strategiskt arbete
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort
Personliga egenskaper:

Du är en person som värdesätter ordning och reda och har ett naturligt intresse för ny teknik. Ditt nyfikna sinne gör att du gärna testar teorier även i praktiken. Med tanke på att vår kund har många kontaktytor ser du dig själv som kommunikativ och trivs i sociala sammanhang. Att diskutera teoretiska koncept och strategiskt arbeta för att lyfta testverksamheten till nästa nivå är något som du ser fram emot att göra tillsammans med ditt team

Övrigt
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad!

Ort: Huskvarna.
Start: omgående.
Tjänstgöringsgrad: heltid.

Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen