Sommarjobba på på enheten Administration och Service!

Administratör/Administrativ assistent


Företag: Vaggeryds kommun
Kommun: Vaggeryd
Publiceringdatum: 2024-05-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb
Varaktighet: 11 dagar - upp till 3 månader

Trivs du med att samarbeta och värderar en hög servicenivå? Är du duktig på att planera och strukturera ditt arbete självständigt, då kanske detta sommarjobb är något för dig!
Vi söker en sommarvikarie till vårt administrativa team på enheten Administration och service. Vi ser fram emot att välkomna dig som har en positiv inställning och som vill vara en del av vårt team där vi tillsammans ger administrativt stöd till medarbetarna inom Socialtjänsten.

Inom enheten administration och service arbetar idag tolv administratörer och en verksamhetsvaktmästare som med sina olika kunskapsområden samverkar med Socialförvaltningens chefer och medarbetare. När du arbetar hos oss kommer du att ingå i ett team av administratörer som hjälper och stöttar varandra, både för utvecklingen av verksamheten men också i det administrativa stödet till medarbetarna.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör kommer du att vara ett nära stöd till områdeschefen där ni samarbetar, samverkar och för en dialog för att verksamheten ska fungera. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär personal- och schemaläggningsadministration, fakturering/attestering samt därtill allmänna administrativa uppgifter.

Du kommer att få den utbildning du behöver för uppdraget vilket innebär en stor möjlighet för dig till kompetensutveckling.

KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som administratör ser vi att du som person är verksamhetsfokuserad, har förmåga att arbeta självständigt och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en händelsestyrd organisation vilket innebär att du behöver vara flexibel, aktiv i flera uppgifter samtidigt och serviceorienterad. I tjänsten kommer du att ha många sociala kontakter vilket ställer krav på att kunna skapa och bibehålla goda relationer.

Arbetet kräver att du har god datavana och har lätt för att lära dig nya affärssystem. Du kommer att ha stöd från kollegor som stöttar och hjälper både på plats och digitalt vid behov.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi går igenom urvalet löpande så varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen