Produktionstekniker

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad


Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Kommun: Tierp
Publiceringdatum: 2024-05-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om företaget
Vi söker nu en nyckelspelare till produktionen hos oss på Munters i Tobo. Vi söker dig som har någon form av teknisk bakgrund och du har jobbat i produktionsmiljö sedan tidigare. Munters i Tobo står inför en spännande tillväxtresa de kommande åren och nu får du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team. Viss låter det spännande? Då kanske det är dig vi söker?

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 900 medarbetare. För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionstekniker har du tillsammans med en kollega det tekniska ansvaret för den maskinella utrusningen, samt den kemiska processen, i den delen av produktionen vi kallar ”Block”. Du kommer löpande utföra felsökning och lösa produktionsrelaterade problem för att säkerställa en kontinuerlig och effektiv produktion. Tillsammans med det engagerade teamet på ”Block” kommer du jobba med att ständigt förbättra och effektivisera våra arbetssätt, processer och våra metoder.

Du kommer vara en nyckelperson när det kommer till att identifiera och implementera förbättringar av produktionsprocesser och effektivitet. Du kommer löpande utföra kvalitetskontroller och säkerställa att produkterna uppfyller Munters kvalitetsstandarder.

Vi har en produktionsanläggning som är under ständig utvecklig och modernisering. Du kommer medverka i olika projekt kring investeringar och nyanskaffningar. Du kommer vara delaktig i upphandlingar och förändringsarbete i den spännande tillväxtresa vi har framför oss de närmsta åren.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk bakgrund och du har jobbat i produktionsmiljö sedan tidigare. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

För dig är det naturligt och givande att analysera och förbättra våra nuvarande rutiner och arbetssätt. Du är lösningsorienterad och vi tror att du med din bakgrund och erfarenhet kommer kunna bidra på ett kreativt och värdefullt sätt till utvecklingen av vår process.

Vi söker en driven och målinriktad individ med erfarenhet av produktionsmiljöer och en stark förmåga att lösa problem. Du är resultatorienterad och har en passion för att uppnå och överträffa uppsatta mål. Din förmåga att arbeta både självständigt och i team är avgörande för att lyckas i denna roll.

Hos oss på Munters är det viktigt att trivas med att kunna jobba tillsammans över gränserna både inom teamet, och mellan teamen för att ständigt utvecklas och fortsätta leverera våra marknadsledande produkter.

Ansökan
Låter detta som en spännande utmaning för dig? Då ser vi fram emot att få veta mer om dig. I denna rekrytering samarbetar Munters med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 26 maj. Vid frågor kring tjänsten kontakta chefsrekryterare Elin Broqvist 073-351 27 47. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen