Underläkare

Läkare


Företag: Svenska Primärvårdsspecialisterna AB
Kommun: Malmö
Publiceringdatum: 2024-05-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en underläkare som vill vara med på Mobilia Vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklings vårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen