Sommarjobba som fastighetsskötare!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare


Företag: Ystad kommun
Kommun: Ystad
Publiceringdatum: 2024-05-03


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb
Varaktighet: 11 dagar - upp till 3 månader

Ystads kommun har cirka 2900 engagerade medarbetare som bidrar och gör skillnad. Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare, företag, organisationer och besökare - nu och i framtiden.Ystads kommun har cirka 2900 engagerade medarbetare som bidrar och gör skillnad. Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare, företag, organisationer och besökare - nu och i framtiden.

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för kost och lokalvård, fastigheter och exploatering, stadsplanering och bygglov, park och grönytor, gator, vatten och avfall. Här jobbar drygt 300 medarbetare för att tillsammans göra Ystad till en bra kommun att bo, verka och leva i.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill sommarjobba som fastighetsskötare hos oss! I denna roll kommer du att ansvara för underhåll och skötsel av våra fastigheter, inklusive gräsklippning, målning och andra uppgifter för att hålla våra verksamheter i gott skick.

Du kommer att arbeta självständigt med reparationer och underhåll av kommunens lokaler och fastigheter. Även om du är en del av vårt arbetslag, sker det dagliga arbetet oftast på egen hand.

Under din tid hos oss kommer du att ha kontakt med flera av våra verksamheter, såsom förskolor, skolor, boende inom äldreomsorgen och LSS. Ditt arbete är viktigt för att upprätthålla en trygg och trivsam miljö för alla som använder våra fastigheter.

Du kommer täcka upp för våra ordinarie fastighetsskötare under deras semester, därför behöver du vara tillgänglig juni-augusti, exakta datum bestäms efter överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet inom skötsel av fastigheter, grönytor och måleri är inte nödvändig, men ses som en merit. Däremot är B-körkort krav för tjänsten, samt förmåga att köra med lätt släp.

Vi söker någon som kan ta egna initiativ i det dagliga arbetet och arbeta självständigt och strukturerat. Kreativitet och problemlösning är viktiga egenskaper, liksom ett serviceinriktat arbetssätt. Du kommer att samarbeta med många olika kunder och kollegor, vilket kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi önskar att du är:

• Ansvarsfull och lojal.
• Engagerad, effektiv och serviceinriktad, vilket innebär att du är lyhörd och har ett professionellt bemötande gentemot kunder och kollegor.
• Förmögen att arbeta både självständigt och i team.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

ÖVRIGT
Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen