Lärare i fritidshem

Grundlärare, fritidshem


Företag: Åstorps kommun
Kommun: Åstorp
Publiceringdatum: 2024-05-03


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Hyllinge skola är en F-9 skola med ca. 515 elever, varav ca. 215 på de övre skolåren. Skolan är belägen i centrum av Hyllinges samhälle. Bra bussförbindelser med Helsingborg, Åstorp och Klippan.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara med och driva och utveckla verksamheten på fritidshemmet med placering i en av de grupper för elever i årskurs F-2. Det kan även bli aktuellt med placering vid gruppen för elever i årskurs 3-6. Tjänsten kan komma att innehålla ett skolövergripande IT-ansvar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från fritidshemmets verksamhet och uppdrag och är väl förtrogen med läroplansuppdraget. Du har god kunskap om det systematiska kvalitetsarbetet inom fritidshemmet. Vidare så har du erfarenhet av att leda mot uppsatta mål och visioner.

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem med behörighet i något eller flera av grundskolans ämnen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta utifrån en tydliggörande pedagogik. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med frågor som rör stöd till elever och pedagoger rörande IT.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för uppdraget.

ÖVRIGT
För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen