Sommarjobb som truckförare

Lagerarbetare


Företag: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Kommun: Falkenberg
Publiceringdatum: 2024-05-03


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb
Varaktighet: 11 dagar - upp till 3 månader

Är du en arbetsam och driven truckförare som söker ett spännande sommarjobb? Då kan vi ha jobbet för dig!

För kunds räkning söker vi nu dig med truckvana som vill jobba på ett stort lager i sommar. Vanliga arbetsuppgifter är truckkörning (motviktstruck), hantering av tomgods, plock och pack. Arbetet är varierande, fysiskt krävande och innehåller en del tunga lyft. Därför krävs en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs.

Detta är ett sommarvikariat på heltid under veckorna 26-32. Du jobbar måndag-fredag kl. 06.00-14.00 eller 14.00-22.00 och för att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har möjlighet att arbeta båda skiften. I samband med start får du en betald upplärning i arbetsuppgifterna. Arbetsplatsen ligger i Falkenberg.

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, har en positiv inställning och ett starkt engagemang. Arbetet kräver att du är flexibel, arbetsvillig och trivs med varierade arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat på ett lager tidigare.

Krav för tjänsten:
- Truckkort B1 (motviktstruck)
- Erfarenhet av att köra truck i tjänst, gärna motvikt men har du kört en annan truck kan det vara aktuellt ändå
- Behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande och annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen