Kompetent, klok och kreativ mellanstadielärare

Grundlärare, 4-6


Företag: LEMSHAGASTIFTELSEN
Kommun: Värmdö
Publiceringdatum: 2024-05-03


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Vi söker en positiv, klok och kompetent mellanstadielärare till vår fina skola och vårt fantastiska gäng, då en av våra lärare kommer vara tjänstledig ett år. Tjänsten innebär undervisning i två fyror och ämnena Sv/Eng. Det finns goda förutsättningar för en fast anställning.
Är du nyfiken på hur en pedagogik som bygger på 8 välbeforskade krafter (Creative Cultures of Thinking. COT, kan göra skillnad i klassrummet? Kom och undersök det tillsammans med oss!
Om oss
Lemshaga Akademi är en icke vinstdrivande friskola för elever mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö, inte långt från Gustavsberg. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande i en föränderlig värld. Vi vill vara en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära.
Vår utgångspunkt är varje elevs tänkande, nyfikenhet och lust att lära. Viktigt för oss är allas personliga välbefinnande, gemenskap och familjens engagemang i skolan. Hos oss kan du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.
Om dig
Vi söker endast dig som har lärarlegitimation med behörighet i svenska och engelska. Du ska väl förtrogen med gällande styrdokument (Lgr22). Vi tror att du är en positiv, energisk och påhittig person som gillar att utforska och lära tillsammans med elever och kollegor. Du har lätt för att skapa goda relationer och du ser professionellt på ditt uppdrag. Du ser mentorskap som en viktig och naturlig del i ditt läraruppdrag.
Om arbetsuppgifterna
Din huvuduppgift är att planera och genomföra goda lektioner med tydlig struktur i svenska och engelska. Du har god förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov.
Utöver undervisning och mentorskap ingår naturligtvis den dagliga omsorg och omvårdnad som alla elever behöver för att känna sig trygga.
Som pedagog på Lemshaga Akademi förväntas du vara en medforskande och delaktig vuxen som ser potentialen i elevernas tankar och teorier.
Att arbeta som lärare innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och göra skillnad för elevernas utveckling och förutsättning.
Kvalifikationer
Lärarexamen, lärarlegitimation.
Du kan uttrycka dig i det svenska språket, både i tal och skrift. I din yrkesroll är du engagerad, professionell, trygg och initiativtagande. Du är också ansvarstagande, strukturerad, med en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
PS: sök direkt, då vi kommer påbörja rekryteringen omgående.
VÄLKOMMEN!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen