Hårdvaru- och logistikansvarig (lagerarbetare) till GroupTalk i Uppsala

Lagerarbetare


Företag: Memory Makers AB
Kommun: Uppsala
Publiceringdatum: 2024-05-04


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du ett brinnande tekniskt intresse och en nyfikenhet för telefoner, hårdvara och tillbehör? GroupTalk söker nu en kollega som vill driva deras hårdvarusatsning och ta ansvar för deras hårdvarulogistik.
Som Hårdvaru- och logistikansvarig kommer du även att hjälpa till i samarbete med GroupTalks app utvecklare att testa nya telefoner. Push to Talk (PTT) tillbehör, och vara den som utvecklar deras e-handel och webbshop. För rätt person är detta en roll som växer över tid, och det finns stora möjligheter att gå mot ett mer kundrelaterat fokus, med support och onboarding. Tjänsten är tillsvidare, och på heltid.

Arbetsbeskrivning:
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
Ta emot hårdvaruleveranser från tillverkare, märkning och placering av produkter i vårt lager.
Lägga upp ordrar i ekonomisystem baserat på inkommande förfrågningar från kund
Hantera leveransärenden i vårt ticketing system
Skriva ut följesedlar och fraktsedlar
Scanna / registrera serienummer för hårdvaran
Packa ordrar
Skicka orderbekräftelse till kund
Fakturera ordrar efter leverans
Lagerinventering vid månadsslut
Hjälpa till att förbättra rutiner och processer runt hårdvaruhanteringen
Konfigurera mobiltelefoner med GroutTalk tjänsten som SIM kort innan leverans.
Hantering av returer
Testning av de senaste Android och iOS telefonerna och nya innovativa PTT tillbehör.
Support till bolagets kunder

Om dig
För att lyckas i denna roll så ser vi att du har:
Avslutad gymnasieutbildning
Datorvana: gärna använt ärendehanteringssystem / ekonomisystem / molnbaserad dokumenthantering

Som person har du ett brinnande intresse och en nyfikenhet för telefoner, hårdvara och tillbehör. Du är ser vad som behöver göras och arbetar noggrant och strukturerat.
Vi har ett positivt fokus i bolaget, och för att passa in och trivas så behöver du vara en flexibel lagspelare, som trivs med varierande arbetsuppgifter och vill bli en del av att driva verksamheten långsiktigt.

Din ansökan
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta: Nicklas Hanson, nicklas@asce.se

Om GroupTalk
GroupTalk tillhandahåller Push to Talk (PTT) och larmtjänster som app från mobilen, i kombination med PC Dispatch för ledningscentraler till företagskunder. Förenklat kan man säga att GroupTalk erbjuder komradio / walkie-talkie och personlarm i mobilen. Kunderna nyttjar GroupTalk i sin verksamhet för att öka effektiviteten och säkerheten för sin personal. För att få maximal nytta av tjänsterna så kompletteras tjänsten med Push to Talk telefoner och tillbehör.
GroupTalk har kunder inom flygindustrin, säkerhetsbranschen, energisektorn, myndigheter, m.fl. i Norden och internationellt.
GroupTalk bedriver sin verksamhet från Drabantens företagshotell med fina lokaler i centrala Uppsala (ett stenkast från Centralstation).
Besök gärna https://grouptalk.se och www.youtube.com/grouptalk för att få en förståelse av vad GroupTalk erbjuder för produkter och tjänster.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen