Grillska Gymnasiet söker timvikarier i Moderna språk

Företag: Grillska Gymnasiet Västerås
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2020-09-14

Grillska Gymnasiet i Västerås ligger centralt i trivsamma lokaler. Skolans ca 400 elever är fördelade på sex olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö.

Beskrivning
Grillska Gymnasiet är Västerås största fristående gymnasieskola med drygt 400 elever fördelade på 6 olika program.

Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare och en gynnsam studiemiljö med en hög grad av trygghet.

Till läsår 2020-2021 söker vi nu timvikarier i Moderna språk. I första hand söker vi dig som kan vikariera i Spanska, men även Tyska och ev. Franska kan vara av intresse. Tjänsten som timvikarie kräver viss möjlighet till tidsflexibilitet - då behovet av timvikarier kan variera över tid (t.ex. vid sjukledighet, föräldraledighet, semesterledighet, tjänsteledighet, utbildningar osv.).

Vi söker dig som är en skicklig pedagog med goda ämneskunskaper. Det är självklart för oss att du tycker om att arbeta med ungdomar och att du ser potentialen i varje människa. Eleven är vår viktigaste resurs och vår målsättning ska alltid vara att arbeta med elevens utveckling i fokus. 

Kvalifikationer
Legitimerad lärare eller motsvarande kompetens och erfarenheter. 

 

Villkor

Timvikariat. Behovet av timvikarier i olika ämnen kan variera över tid (t.ex. vid sjukledighet, föräldraledighet, semesterledighet, tjänstledighet, utbildningar

 

Observera att intervjuer kan förekomma löpande under ansökningstiden.

 

Stadsmissionens Skolstiftelse är en idéburen organisation utan vinstutdelning som utbildar unga och vuxna i Mälardalen. I stiftelsen finns Grillska Gymnasiet, Grillska gymnasiesärskolan, Stadsmissionens Folkhögskola samt Stadsmissionens Yrkeshögskola. Med totalt 3000 studerande är stiftelsen Sveriges största fristående, idéburna skolorganisation.

stadsmissionensskolstiftelse.se

Vi undanber oss vänligen kontakt med ytterligare försäljare av jobbannonser då vi redan har upphandlade avtal. Var uppmärksam på att svarsmejl ifrån oss ibland kan hamna i skräpposten.

För anställning begär vi att se registerutdrag från polisen. Du kan beställa blanketten från polisens hemsida. Beställ gärna utdraget i förväg då viss handläggningstid förekommer.

Yrkesbenämning
Lärare i gymnasiet
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Grillska Gymnasiet Västerås
Sök jobbet senast 23.10.2020
Ange referens: 2020/63

Dela Annonsen