Billackerare, slipare till Werksta Tagene #jobbjustnu

Företag: Werksta Sweden AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2020-09-15

Vi söker en billackerare/slipare . Du kommer att ingå i ett målinriktat team som ligger i framkant med teknik inom branschen.
Vi erbjuder dig:
· En anställning i en organisation där våra värdeord är:
- Människor
- Kvalitet
- Ärlighet
- Respekt

· Kollektivavtal
· Friskvårdsbidrag
· Att få vara med på en spännande resa i en organisation under ständig utveckling

Du kommer att arbeta med:
Ett team av duktiga medarbetare som återställer bilarna till sitt ursprungsskick. Som billackerare på Werksta samverkar du också med skadeberäknare, bilplåtslagare och verkstadschef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål.
Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös då vi har höga kvalitets krav. Vi söker både dig som kan utföra samtliga steg i lackprocessen såsom maskering, slipning, grundning och lackering, men även dig som slipar
Din profil:
· Utbildad billackerare med erfarenhet från skadebranschen
· Kvalitetsmedveten och effektiv
· B-körkort

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till arbete@werksta.se. Märk ansökan ”Billackerare Tagene” samt ditt namn.

Om företaget
Werksta Göteborg ingår i Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 19 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 20 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 36 verkstäder samt 6 verkstäder i Norge.

Yrkesbenämning
Fordonslackerare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Werksta Sweden AB
12739 Skärholmen
Sök jobbet senast 15.10.2020
Ange referens: Billackerare Tagene

Dela Annonsen